Tweedehands Exchange Server licenties kopen: bespaar tot 70%

Licenties voor Microsoft Exchange Server zijn een forse investering voor uw organisatie. Tweedehands softwarelicenties zijn een betaalbaar alternatief. U bespaart tot wel 70% op de nieuwprijs en krijgt daarvoor in feite exact hetzelfde. Vraag een offerte aan en ervaar zo zelf wat u bespaart.

Offerte aanvragen

 

Koop tweedehands Microsoft Exchange Server licenties

Tweedehands Microsoft Exchange Server licenties zijn een uitstekend alternatief voor nieuwe licenties. Met deze zogenaamde Pre-Owned software krijgt uw bedrijf precies dezelfde functionaliteit tegen een lagere prijs. Daarnaast zijn licenties voor software die via de reguliere verkooppunten niet meer geleverd wordt, gewoon nog verkrijgbaar.

Softtrader levert tweedehands licenties voor:

 • Microsoft Exchange Server 2016
 • Microsoft Exchange Server 2013
 • Microsoft Exchange Server 2010

 


Geldige licentie en veilige software

Twijfel over geldigheid bij het doorverkopen van tweedehands softwarelicenties is niet nodig. Het Europese Hof van Justitie bevestigde op 3 juli 2012 dat het doorverkopen van eerder tegen eenmalige vergoeding aangekochte softwarelicenties legaal is. Dit ongeacht wat er in de licentie staat.

 


5 redenen om Pre-Owned softwarelicenties te kopen

Tweedehands licenties voor Exchange Server software hebben juist grote voordelen. 5 redenen om voor Pre-Owned software te kiezen:

 1. Fors goedkoper dan nieuwe software: u bespaart tot 70%
 2. Registratie van de geleverde licenties bij Windows is niet nodig of verplicht
 3. Ook licenties die niet meer via standaard verkooppunten verkocht worden, zijn beschikbaar
 4. Alle functies zoals deze standaard bij de nieuwe aankoop geleverd worden
 5. Updates en downgrades worden gewoon uitgevoerd
Naar FAQ

 

Geldigheid van uw tweedehands Exchange Server licenties

De geldigheid van uw tweedehands licenties voor Microsoft Exchange Server is gegarandeerd. Na ondertekening van onze offerte ontvangt u een orderbevestiging en een factuur. Deze twee documenten samen zijn het geldigheidsbewijs voor uw gebruikte Microsoft Exchange Server software. Wilt u eerst meer weten? Neem gerust contact op.

Contact opnemen

 

Diverse tweedehands Microsoft softwarelicenties

Ook voor andere Microsoft-pakketten die u tegen eenmalige kosten aanschaft, verkopen wij tweedehands licenties. Wij verkopen licenties voor:

 • MS Visio
 • MS Office
 • MS Project
 • MS Access
 • Windows Server
 • SQL Server

Zelf tweedehands softwarelicenties verkopen? Word reseller.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wanneer u Microsoft Exchange Server nodig heeft voor uw organisatie, laten wij u graag zien wat u bespaart met tweedehands licenties. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen