Gebruikte Microsoft SQL Server licenties kopen: bespaar fors

U heeft Microsoft SQL Server licenties nodig voor uw organisatie, maar loopt tegen de hoogte van de investering aan. Die enorme kosten hoeft u niet te maken. Met tweedehands softwarelicenties bespaart u tot maar liefst 70%. U krijgt exact dezelfde functionaliteit, tegen een fractie van de nieuwprijs. Vraag een offerte aan en ontdek wat u bespaart.

Offerte aanvragenVolledig rechtsgeldige licenties

Tweedehands licenties zijn even geldig als nieuwe licenties. U voldoet met de aanschaf hiervan volledig aan de wettelijke richtlijnen voor gebruikte Microsoft Software. Het is niet nodig of verplicht om deze Pre-Owned SQL Server licenties bij de fabrikant te registreren. Deze versies van SQL Server licenties leveren wij:

  • Microsoft SQL Server 2016
  • Microsoft SQL Server 2014
  • Microsoft SQL Server 2012
  • Microsoft SQL Server R2 2008Niet anders dan een nieuwe licentie

Een tweedehands SQL Server licentie heeft dezelfde voordelen als een nieuwe licentie. Zeker wanneer u licenties koopt voor het aanvullen van licenties in het kader van software compliance, is tweedehands een prima optie. Deze zogenaamde Pre-Owned SQL Server licenties voldoen aan alle wettelijke richtlijnen voor gebruikte software. U profiteert op betaalbare wijze van:

  • Dezelfde mogelijkheden als nieuwe software;
  • Updates en downgrades zoals deze ook bij nieuwe software plaatsvinden;
  • Registratie van de geleverde licenties bij Windows is niet nodig of verplicht.

Wilt u meer weten? Ga naar veelgestelde vragen (FAQ) voor meer informatie en antwoorden op uw vragen.

Naar FAQOok andere Pre-Owned Microsoft softwarelicenties

Voor alle Microsoft-pakketten die u tegen eenmalige kosten aanschaft, verkopen wij Pre-Owned licenties. U vindt bij ons dus ook:

Ook resellers verwelkomen wij graag. Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Contact opnemenProfiteer van enorme besparingen op Microsoft SQL Server

U krijgt exact dezelfde functionaliteit tegen een fors lagere prijs. Voldoende reden om te kiezen voor tweedehands Microsoft SQL Server licenties. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en zie welke besparing u realiseert.

Offerte aanvragen