Tweedehands licenties voor Remote Desktop Services

Remote Desktop Services van Microsoft vraagt een forse investering van uw bedrijf. Kies voor gebruikte Remote Desktop Services licenties via Softtrader en bespaar 50 tot 70%. Gebruikte licenties voor Remote Desktop Services werken even goed als nieuwe, maar kosten maar een fractie van de prijs.

Bij Softtrader koopt u Pre-Owned licenties voor:

  • Remote Desktop Services User CAL's
  • Remote Desktop Services Device CAL's

Maak een slimme keuze, kies voor een Pre-Owned licentie. Vraag nu een offerte aan en ontdek wat u bespaart op de nieuwprijs.

Offerte aanvragen

 

 

Tweedehands of nieuw kopen?

De nieuwste licenties voor Remote Desktop Services kopen is overbodig. Ook als u nog jarenlang gebruik wilt maken van uw licenties, is tweedehands een prima keuze. Updates en downgrades vinden gewoon plaats bij gebruikte software. De Pre-Owned Remote Desktop Services licenties van Softtrader voldoen aan alle wettelijke richtlijnen voor gebruikte software.

Tweedehands licenties voor Remote Desktop Services is een verstandige keuze: 

  • Dezelfde functies als nieuwe software
  • Gegarandeerde updates en onderhoud van het softwarepakket
  • Registratie van de geleverde licenties bij Windows is niet nodig of verplicht
  • Softtrader levert ook licenties die niet meer via de gebruikelijke verkooppunten verkocht worden

Heeft u nog prangende vragen, ga dan naar de veelgestelde vragen (FAQ). Staat het antwoord op uw vraag daar niet bij, neem dan contact met ons op.

Naar FAQ

 

 

Geldigheid van Pre-Owned licenties

De geldigheid van tweedehands licenties is gegarandeerd. In een uitspraak op 3 juli 2012 bevestigde het Europese Hof van Justitie dat softwarelicenties die tegen een eenmalige vergoeding zijn verstrekt, doorverkocht mogen worden. Dit ongeacht wat er in de licentie staat.

 

 

Geldigheid van uw Remote Desktop Services licentie via Softtrader

De Remote Desktop Services licenties die u via Softtrader aanschaft, volgen de regels die het Europese Hof van Justitie goedgekeurd heeft. U krijgt een offerte, stuurt deze getekend terug en ontvangt een factuur en orderbevestiging. Deze twee documenten vormen het geldigheidsbewijs voor uw licentie.

 

 

Meer tweedehands Microsoft softwarelicenties

Ook andere Microsoft-licenties koopt u tweedehands bij Sofftrader:

Wilt u zelf tweedehands softwarelicenties verkopen, word dan reseller.

 

Vraag een offerte aan

Tijd om Remote Desktop Services licenties aan te schaffen? Vergelijk de prijs van tweedehands met nieuw. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verbazen over het prijsverschil.

Offerte aanvragen