Microsoft Visio Professional vs Standard: wat is het verschil?

Gepubliceerd op: 31-03-2020

Sommige Microsoft Office-toepassingen worden veel gebruikt. Word, Excel en Outlook zijn bijna synoniem met het softwaremerk. Andere applicaties bieden meer gespecialiseerde functionaliteit, maar zijn zeer efficiënt in gebruik. Een van de minst gebruikte maar zeer effectieve applicaties is Visio, dat wordt gebruikt om bijna alles in kaart te brengen - van computers tot odografieën en organigrammen tot veel meer.

Met zijn grote verscheidenheid aan modellen en vormen, van netwerkafbeeldingen tot stroomafbeeldingen, kunt u met Microsoft Visio kaarten en technische ontwerpen maken. Andere functies zijn onder meer procesmodellering en datavisualisatie. De app is eenvoudig te gebruiken en maakt zeer efficiënte visuele diagrammen die kunnen worden overgezet naar veel andere apps zoals PowerPoint en Editor. Visio is de meest praktische tool om een ​​ontwerp of t-diagram weer te geven, zowel voor intern gebruik als voor zakelijke klanten. Visio is een andere Microsoft Office-applicatie die de productiviteit zowel eenvoudig als efficiënt verhoogt.

 

Microsoft Visio 2016 versus Microsoft Visio 2013

Microsoft Visio 2016 heeft verschillende nieuwe functies ontwikkeld die een reeds effectieve applicatie verbeteren. Hier zijn vijf functies in Visio die u kunnen helpen:

Microsoft Visio 2016 wordt geleverd met een reeks opstartmodellen, met instructies om gebruikers op weg te helpen. Daarnaast worden deze starters geleverd met contextueel advies voor de 15 meest gebruikte soorten diagrammen. Het is een geweldige starter voor onervaren gebruikers die een eenvoudig diagram kunnen gebruiken om te voltooien met geweldige visuele effecten.

Net als andere Microsoft Office 2016-applicaties, wordt Visio geleverd met Tell Me-functionaliteit die honderden opdrachten gebruikt. Laat Visio iets doen en gebruikers krijgen een lijst met manieren om de taak uit te voeren.

Met een eenstaps-datalink brengen de snelle importmogelijkheden van Visio 2016 realistische diagrammen naar de verbazingwekkende datalink-app. Converteren naar gegevens is eenvoudig door eenvoudig te koppelen aan Visio-vormen en afbeeldingen.

 

 

Visio 2016 Standard vs. ProfessionalWaarom upgraden van Visio 2013 naar Microsoft Visio 2016?

Op basis van de bovenstaande afbeelding zijn er genoeg redenen om te upgraden naar Microsoft Visio 2016. Nieuwe functies betekenen dat u de nieuwste mogelijkheden krijgt om essentiële informatie te creëren en te delen die indruk zal maken op het management of klanten. Verbeterde diagramtools, intuïtieve zoekopdrachten en Skype voor bedrijven-mogelijkheden dragen allemaal bij aan de bestaande visuele output. Toegang tot tablets en handheld-apparaten stelt externe of veldgebruikers in staat om bestanden te bekijken via web- en iPad-applicaties met intuïtieve pan- en zoomfuncties.

 

Waarom upgraden van Visio Standard naar Microsoft Visio Professional?

Visio 2016 Professional voegt indien nodig extra functionaliteit toe. Hoewel de standaardeditie meer nieuwe functies bevat, kan voor zakelijke behoeften een upgrade van de professionele editie nodig zijn. Samenwerkingsfunctionaliteit is mogelijk vereist in grote organisaties, terwijl bepaalde zakelijke vereisten voor veilige gegevens de behoefte aan een upgrade naar Professional verder kunnen vergroten. Evenzo kunnen gebruikers die gegevens in Visio-bestanden moeten importeren, profiteren van de nieuwe live gegevensoverlay, stroomdiagramgegevens, eenstaps datalinkfunctionaliteit en gegevensvernieuwingen. Bovendien kunnen organisaties die Office 365 of SharePoint gebruiken, gemakkelijk gebruikmaken van co-authoring-mogelijkheden. Bespreek uw Visio-behoeften met een van onze vertegenwoordigers voor een betere aanpassing aan de dynamiek van uw bedrijf

Deel dit artikel