Office voor bedrijven: goedkope zakelijke licenties

Office voor bedrijven: de goedkoopste zakelijke licenties
Gepubliceerd op: 23-05-2018

Office voor bedrijven: een belangrijke kostenpost. Tenminste, als u de licenties nieuw koopt. Er bestaat een alternatief, dankzij de gebruikte licenties. Net zo handig, effectief en uitgebreid. Afgestemd op de manier waarop u daar gebruik van maakt binnen de organisatie. Specifiek voor business-accounts, bijvoorbeeld op basis van het Open License Program. Zodat u optimaal profiteer van flexibiliteit en schaalbaarheid, gecombineerd met een goedkopere prijs.

Betaal niet langer te veel voor Office voor bedrijven. Zorg er in plaats daarvan voor dat u op de kosten kunt besparen, terwijl u er zakelijk optimaal gebruik van kunt maken. Volledig legaal en daardoor 100% audit proof, om u daar geen zorgen over te hoeven maken.

Office zakelijk gebruiken: goedkoper dankzij tweedehands software

Wilt u Office zakelijk gebruiken en zoekt u daarvoor naar goedkope licenties? Wij zorgen er vanuit onze online marktplaats voor dat u gebruik kunt maken van goedkopere alternatieven. Goedkoper dan wanneer u bij Microsoft een nieuwe business licenties koopt. En hoe dat kan? Het zijn gebruikte licenties, die via de officiële kanalen opnieuw beschikbaar zijn.

Gebruik de licenties binnen het Open License Program, bijvoorbeeld voor Microsoft Office. Bekijk onze scherpe prijzen voor Office 2010, voor 2013 en zelfs voor 2016. Zodat u kunt werken met de licenties van dit moment, maar dan zonder dat u daar een hoge prijs voor betaalt. In plaats daarvan kan het stukken goedkoper. Gebruik tweedehands licenties voor Office. De zakelijke keuze van veel MKB-bedrijven en andere organisaties, die liever niet te veel betalen voor hun Office Business licenties.

Licenties kopen: MS Office en meer

Uiteraard zijn de gebruikte licenties beschikbaar voor de verschillende uitvoeringen van Microsoft Office voor zakelijke klanten. Gebruik maken van Office Standard of op zoek naar een Professional-licentie voor een zo laag mogelijke prijs? We maken het u graag gemakkelijk, met de verschillende licenties voor Office en die voor allerlei andere software. Op zoek naar Windows Server, Visio of een van de andere licenties? U hoeft daarvoor geen gebruik meer te maken van de dure nieuwe licenties. In plaats daarvan kunt u die tweedehands kopen. Helemaal Audit Proof en daarmee een betrouwbare keuze, terwijl u eenvoudig bespaart op de ICT-kosten die u met de organisatie maakt.

Bekijk de verschillende licenties die u kunt kopen. Om inspiratie op te doen of om specifiek te zoeken naar de softwarelicentie die u zakelijk nodig heeft. Voor Office Standard, Office Business en voor andere pakketten, altijd afgestemd op wat u nodig heeft. Op die manier zorgen we ervoor dat Office voor bedrijven niet meer zo duur hoeft te zijn. En heeft u vragen over hoe dit werkt en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Deel dit artikel