Welke programma's zitten er in een Microsoft Office pakket?

Microsoft-Office-2019-programmas-verschillen-Home-Business-Student-Standard-Professional
Gepubliceerd op: 22-09-2020

Microsoft Office is een verzameling van programma’s als Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Er zijn verschillende varianten van Microsoft Office beschikbaar: Professional, Professional Plus, Standard, Home & Business en Home & Student. In dit artikel leest u welke programma’s in ieder Office-pakket zitten en waar u ze voor kunt gebruiken.

 

Welk Microsoft Office 2019 licentie heb ik nodig?

In het schema hieronder is te zien welke programma’s in ieder pakket Microsoft Office zitten. Office Professional Plus is het meest complete pakket en bevat alle programma's die in dit artikel verder belicht worden.      

 

Bekijk hier onze Microsoft Office licenties:

 

Microsoft Word

Met Microsoft Word maakt u documenten, rapporten, brieven en cv's van professionele kwaliteit. In tegenstelling tot een gewone teksteditor heeft Microsoft Word functies zoals spellingcontrole, grammaticacontrole, tekst- en lettertypeformaat, HTML-ondersteuning, afbeeldingsondersteuning, geavanceerde pagina-indeling en meer.

 

Microsoft Excel

Microsoft Excel is een commerciële spreadsheet-applicatie die wordt geproduceerd en gedistribueerd door Microsoft voor de besturingssystemen Microsoft Windows en Mac OS. Het biedt de mogelijkheid om basisberekeningen uit te voeren, grafische tools te gebruiken, draaitabellen te maken en macro's te maken.

 

Microsoft OneNote

Microsoft OneNote is een Programma waarmee u notities, bestanden, artikelen, afbeeldingen en meer kunt ordenen in één digitaal notitieblok. Met eenvoudige organisatie, zoekmogelijkheden, zeer intuïtieve tekstopmaak, mogelijkheid om e-mails, artikelen, afbeeldingen, schermopnames en meer te kopiëren is OneNote misschien wel een van de krachtigste softwaretools voor het maken van notities.

 

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint is een krachtige presentatiesoftware dat is ontwikkeld door Microsoft. Het programma gebruikt dia's om informatie over te brengen die multimedia bevatten. Daarnaast wordt het gebruikt om complexe zakelijke presentaties, eenvoudige educatieve contouren en nog veel meer te maken.

 

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook is een toepassing voor e-mail- en taakbeheer. Een gebruiker kan één of meer e-mailaccounts samenstellen en mails verzenden, ontvangen en beheren met Microsoft Outlook. Hoewel het vooral populair is als e-mailapplicatie, stelt Microsoft Outlook gebruikers ook in staat om contacten, agenda's, taken, een persoonlijk dagboek en ondersteuning voor surfen op het web aan te maken en te beheren.

 

Microsoft Access

Microsoft Access is een relational database management system (RDBMS). Microsoft Access biedt een snelle en gemakkelijke manier om databases te ontwikkelen en is met name geschikt voor particulieren en kleine bedrijven. Access is de meest populaire desktopdatabase op de markt. In Access kunnen de meeste taken worden uitgevoerd via de grafische gebruikersinterface, maar meer geavanceerde gebruikers kunnen ook applicaties ontwikkelen met behulp van Visual Basic for Applications. Gevorderde gebruikers kunnen ook SQL-code gebruiken om query's te schrijven of te wijzigen. Bekijk ook ons uitgebreide artikel over Microsoft Access.

 

Microsoft Publisher

In Microsoft Publisher werkt u net zo gemakkelijk als in Microsoft Word, maar in plaats van tools voor tekst te gebruiken, gebruikt u tools voor het bewerken van paginalay-outs en visuele inhoud. Publisher is de beste tool voor het maken van nauwkeurig ontworpen publicaties zoals boekjes, pamfletten, visitekaartjes en wenskaarten.

 

Microsoft Skype for Business 

Microsoft Skype for Business is een Unified Communications (UC) -platform dat ervoor zorgt dat gemeenschappelijke kanalen voor zakelijke communicatie en onlinevergaderingen integreert, waaronder instant messaging (IM), aanwezigheid, Voice over IP (VoIP), voicemail, bestandsoverdracht, videoconferenties, webconferenties en e-mail.

 

Goedkope Microsoft Office 2019 licenties kopen

Bent u op zoek naar goedkope Microsoft Office licenties? Softtrader is specialist in tweedehands Microsoft-licenties, hiermee bespaart u tot 70% op de nieuwprijs. Benieuwd naar de prijs? Vraag nu een offerte aan.

 

Vraag offerte aan 

 

Vragen over Microsoft Office licenties? Wij helpen graag! 

Vragen over Microsoft en welke licentie het beste bij uw organisatie aansluit? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00. 

 

 

 

 

Deel dit artikel