Windows 10: wat zijn de verschillende varianten?

Gepubliceerd op: 12-05-2020

In juli 2015 kwam Microsoft met haar nieuwe besturingssysteem, Windows 10. Omdat de ondersteuning van Windows 7 vervalt in januari 2020 zullen veel gebruikers overstappen op Windows 10. Er zijn veel edities van Windows 10 beschikbaar. Welke past het beste in uw omgeving? In deze blogs meer over de verschillen tussen de edities.

 

 

Voor bedrijven: Volume licenties 

Zowel voor kleine ondernemingen als voor organisaties met honderden of zelfs duizenden pc's biedt Windows een pakket. Ook is gedacht aan werknemers die onderweg of vanuit thuis werken. 

 

 

- Windows 10 Professional (OLP) 

Deze vervanger van Windows 8.1 is bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf.  Windows 10 Pro  heeft extra functies waarmee bedrijven hun apps en gegevens op verschillende apparaten kunnen beheren. De nieuwe Windows Update for Business is zo te configureren dat updates meteen worden geïnstalleerd voor maximale beveiliging. 

 

 

- Windows 10 Enterprise (OLP) 

Grotere organisaties met een stevige IT basis zullen voor Windows 10 Enterprise kiezen. Dit pakket heeft meer beveiligingsfuncties en is ook uitgerust met Windows Update for Business. Bedrijven die de overstap van Windows 8.1 maken kunnen dezelfde functies als voorheen verwachten, gegoten in een nieuw jasje en met betere prestaties. 

 

Windows 10 licenties kopen

Bent u opzoek naar goedkope volume licenties voor Windows 10? Softtrader is gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands Software waardoor u kunt besparen op de aanschaf van dit soort licenties. Dit doet Softtrader volledig volgens de regels die zijn opgesteld door het Europees hof. Benieuwd naar tweedehands software en wilt u weten hoe dit werkt? lees hier meer!

   

Vragen over Microsoft Volume licenties? Wij helpen graag! 

Vragen over Microsoft en welke licentie bij u past? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van Maandag tot en met Vrijdag tussen 09:00 en 17:00. 

Deel dit artikel