Windows Server kopen: wat kan ik ermee?

Goedkope Microsoft software
Gepubliceerd op: 12-05-2020

Windows Server is een Operating System ontwikkeld door Microsoft. Het is een sterkere versie van de Windows versies zoals we die kennen als bijvoorbeeld Windows 10. Windows Server is dus een software pakket van Microsoft ontwikkeld voor het laten draaien van bijvoorbeeld internet, databases en corporate netwerken.

 

Windows Server Standard 

Windows server  is vooral gericht op bedrijven. Met deze software kunnen bedrijven probleemloos te werk gaan met onder andere Cloud functies. Inmiddels is er ook een variant voor consumenten op de markt gebracht. Met deze software is het voor thuisgebruikers mogelijk om verschillende computers aan elkaar te verbinden. Hiermee kunnen gemakkelijk verschillende bestanden onderling gedeeld worden. Ook is het te koppelen met Windows smartphones. De Windows Server Standard is te gebruiken door 1 user (gebruiker). Wilt u met meerdere gebruikers hierop werken kunt u dit uitbreiden door User CAL’s en Device CAL’s aan te schaffen. . 

 

 

Windows server Datacenter 

Windows Server Datacenter  is de meest uitgebreide versie. Deze versie is uitermate geschikt voor de grote bedrijven die veel pc’s willen voorzien van deze software. Met deze versie krijgt u onder andere een onbeperkt aantal Hyper-V Containers of VMs. 

 

 

Voordelen van Windows Server 

Microsoft heeft regelmatig updates en Service Packs klaarliggen voor Windows server. Dit is een groot voordeel. Door deze updates blijft de software up-to-date en beveiligd. Ook werkt de software uitstekend met verschillende programma’s en applicaties. Hierdoor is de software populair bij veel grote ontwikkelaars en hosting bedrijven. 

 

Windows Server Kopen? 

Beschikt u nog niet over  Windows Server  en wilt u dit aanschaffen? Bij Softtrader bieden wij veel verschillende varianten van Windows Server aan. Denk daarbij aan de  Standard  en  Datacenter

 

Heeft u meer vragen over Windows Server? Neem gerust contact met ons op! 

Heeft u meer vragen over  Windows Server, welke versie van  Microsoft Windows Server  bij u past of andere vragen? dan mag u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar van Maandag tot en met Vrijdag tussen 09:00 en 17:00. U kunt ons bereiken op: 

 

 

Deel dit artikel