10/21/2020
1 min
0

Tweedehands software te koop: zo werkt het

10/21/2020
1 min
0

Online is er tweedehands software te koop. Maar, hoe werkt dat en kunt u daar legaal gebruik van maken? Steeds meer (MKB) organisaties ontdekken het voordeel van gebruikte licenties.

Volume licenties van Microsoft, voor software zoals Windows Server, Microsoft Office en de andere pakketten. Die volume-licenties voor bij Open License Program zijn heel efficiënt te gebruiken, dankzij de schaalbaarheid en flexibiliteit daarmee. Toch bestaat er een methode om daarmee nog meer te besparen. Dankzij de tweedehands software die te koop is. U koopt een 100% legale gebruikte licentie, om daarmee de software voor uw organisatie aan te schaffen.

Tweedehands Microsoft licentie: 100% legaal

Een tweedehands Microsoft licentie is 100% legaal en volledig audit-proof. Dat betekent dat daar zonder zorgen gebruik van kunt maken. Net als andere (MKB) organisaties doen, die daarmee flink besparen op de kosten voor hun software.

De licenties zijn opnieuw te gebruiken, nadat andere organisaties daarmee werkten. Wij kopen die bij organisaties in die er geen behoefte meer aan hebben. En zorgen ervoor dat u goedkoper gebruik kunt maken van een officiële licentie voor Microsoft software. Voor Office en Windows Server, net als voor de andere programma’s waarmee u zakelijk wilt werken. Voor een Volume-Licentie voor Microsoft software, maar dan goedkoper dan wanneer u die nieuw zou aanschaffen.

Gebruikte Microsoft licentie: goedkoper dan een nieuwe

Volledig legaal en een stuk goedkoper dan een nieuwe Microsoft Volume Licentie. Zelfs als u daar efficiënt gebruik van maakt, op basis van het actuele aantal gebruikers. Het is wat dat betreft de moeite waard om de wens tot nieuwe OLP-licenties tegen het licht te houden, voordat u daar een keuze voor maakt. En ook de tweedehands software die te koop is te overwegen. In veel van de gevallen bent u een stuk goedkoper uit, terwijl het dezelfde software is waar u vervolgens gebruik van zal maken. Net als andere (MKB) organisaties, die daarmee flink op de kosten besparen.

Uiteraard kunnen we u uitleggen hoe dat in z’n werk gaat. U kunt de software aanschaffen en activeren zoals u dat ook met een nieuwe licentie zou doen. Gewoon bij Microsoft, omdat u op een legale manier gebruik kunt maken van de tweedehands Microsoft licentie voor de software die u nodig heeft.

Licenties kopen en verkopen

U kunt online de Microsoft licenties kopen. Gebruikt, en daardoor een stuk goedkoper dan wanneer u voor een nieuwe licentie zou kiezen. Op die manier zorgen we ervoor dat een Microsoft licentie voor organisaties niet langer veel hoeft te kosten. Direct meer weten over hoe dat werkt of al software op het oog die u graag tweedehands zou aanschaffen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.