Microsoft Project 2019

Microsoft Project is software voor projectbeheer. Het werd ontwikkeld om managers te helpen. Afhankelijk van uw doelstellingen kunt u met de software projecten plannen, rapporten maken, middelen beheren, taken toewijzen, enz. Microsoft Project maakt deel uit van de Microsoft Office-bundel. De licentie komt in twee edities - Standard en Professional. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Goedkope Microsoft Project 2019 licenties

Microsoft Project 2019 Standard

SKU: 076-05829

product box Microsoft Project 2019 Standard
 • Merk: Microsoft
 • Taal: Single Language
 • Staat: Tweedehands
 • Licentie type: OLP (Open License)
 • Licentietermijn: Eeuwigdurend
 • Levering: Product Key + ISO

Microsoft Project 2019 Professional

SKU: H30-05830

product box Microsoft Project 2019 Professional
 • Merk: Microsoft
 • Taal: Single Language
 • Staat: Tweedehands
 • Licentie type: OLP (Open License)
 • Licentietermijn: Eeuwigdurend
 • Levering: Product Key + ISO

Wat is Microsoft Project 2019?

Microsoft Project is een softwaretool voor projectbeheer waarmee u projecten kunt beheren en overzien. Microsoft Project 2019 is speciaal ontworpen voor projectbeheer door managers volledige controle te geven over lopende en toekomstige projecten. Op basis van uw planning kan u met Microsoft Project 2019 taken toewijzen, rapporten maken en projecten plannen. Daarnaast biedt Microsoft Project 2019 een uitgebreid spectrum aan diensten, wat weer leidt tot zijn dominante positie op de markt voor projectbeheer.

Hoewel Microsoft Project deel uitmaakt van de grotere suite van Microsoft Office-producten, is het niet inbegrepen in Office-pakketten zoals Professional Plus, in tegenstelling tot Word, Excel en Outlook. Er zijn twee versies van Microsoft Project beschikbaar: Standaard en Professional.

Bekijk hieronder de verschillen tussen de Standard en Professional versie van Microsoft Project 2019:Microsoft Project 2019 Standard vs Professional

De belangrijkste verschillen tussen Microsoft Project 2019 Standard en Professional zitten in hun functies. Project Professional 2019 is bijvoorbeeld compatibel met SharePoint Server 2019. Deze integratie is niet beschikbaar met Project Standard 2019. Daarnaast wordt Project Professional geleverd met Windows Defender Antivirus en nieuwe Project Clients-sjablonen. Project Professional biedt ook samenwerkingstools zoals Microsoft Teams en Skype om de communicatie tussen teamleden te ondersteunen en werken op afstand mogelijk te maken. In die zin biedt Microsoft Project 2019 Professional meer flexibiliteit. In de tabel hieronder vindt u aanvullende verschillen tussen Project Standard 2019 en Project Professional 2019.


null


Microsoft Project 2019 End of Life (EoL)

Microsoft Project 2019 is een on-premise licentie, die u onbeperkt kunt gebruiken, zelfs nadat de ondersteuning van Microsoft is beëindigd. Als u echter vooral geïnteresseerd bent in het ontvangen van updates voor Microsoft Project 2019, kijk dan naar de standaard einddatum voor ondersteuning. Als beveiliging een prioriteit voor u is, kijk dan naar de uitgebreide support einddatum hieronder.


Einddatum standaardondersteuning (updates): 10-10-2023

Einddatum verlengde (beveiligings)ondersteuning: 14-10-2025