Microsoft Visio 2021 

Microsoft Visio is software voor het tekenen van diagrammen, eenvoudige en 3D stroomschema's, bouwtekeningen, blauwdrukken, processtroomschema's, bedrijfsprocesmodellering, lane diagrammen, en nog veel meer. Microsoft Visio maakt deel uit van de grotere suite van Microsoft Office-producten. Er zijn twee edities beschikbaar: Standaard en Professional. Voor meer informatie, scroll naar beneden.

Goedkope Microsoft Visio 2021 licenties

Visio 2021 Standard

SKU: DG7GMGF0D7DB-0002

product box Visio 2021 Standard
 • Merk: Microsoft
 • Taal: Single Language
 • Staat: Tweedehands
 • Licentie type: Volume Licentie
 • Licentietermijn: Eeuwigdurend
 • Levering: Product Key + ISO

Visio 2021 Professional

SKU: DG7GMGF0D7D9-0002

product box Visio 2021 Professional
 • Merk: Microsoft
 • Taal: Single Language
 • Staat: Tweedehands
 • Licentie type:  Volume Licentie
 • Licentietermijn: Eeuwigdurend
 • Levering: Product Key + ISO

Wat is Microsoft Visio 2021?

Microsoft Visio is software voor het maken van diagrammen, 3D stroomdiagrammen, bouwtekeningen, blauwdrukken, processtroomdiagrammen, bedrijfsprocesmodellen, zwemstroomdiagrammen en nog veel meer. Microsoft Visio is een Microsoft Office-toepassing zoals Word, Excel en Outlook, maar is niet inbegrepen in een Office-bundel maar wordt apart verkocht. Microsoft Visio 2021 is verkrijgbaar in twee versies: Standaard en Professional. Elke versie is geschikt voor verschillende werkscenario's. Zie hieronder de belangrijkste kenmerken en functies van elke versie. Verder in de specificatie ziet u de meest opvallende verschillen tussen Microsoft Visio 2021 en Microsoft Visio 2019.


Microsoft Visio Standard 2021

Microsoft Visio Standard 2021 biedt de basisfuncties die gebruikers nodig hebben om hun dagelijkse taken uit te voeren. Deze omvatten samenwerkingsfuncties, koppelingsfuncties met SharePoint Server en SQL Server en verschillende sjablonen en diagrammen. Bovendien kunt u diagrammen eenvoudig koppelen aan Excel-, Exchange- of Azure Active Directory-gegevens. Als dit is wat u zoekt, dan is Microsoft Visio 2021 Standard een zeer geschikte licentie. Mocht u andere of extra functies nodig hebben, bekijk dan hieronder de vergelijkingstabel tussen Microsoft Visio 2021 Standard en Professional.


Microsoft Visio Professional 2021

Microsoft Visio 2021 Professional biedt alle basisfuncties uit Visio 2021 Standard en een aantal extra functies. Met Visio 2021 Professional kan u gegevens duidelijker en eenvoudiger visualiseren. Visio Professional biedt ook een bredere sjabloon- en diagramkeuze dan Standard - bijvoorbeeld ERD- en UML-diagrammen. Zie hieronder de andere verschillen tussen Visio 2021 Standard en Professional.


Microsoft Visio 2021 Standard vs Professional

De belangrijkste verschillen tussen Microsoft Visio 2021 Standard en Professional zitten in hun functies. Met Visio Professional 2021 kunt u tegelijkertijd in hetzelfde bestand werken met twee of meer co-auteurs. Met Visio Professional 2021 heeft u ook toegang tot talrijke thema's en vormen. Bovendien kunt u complexe diagrammen maken en delen.


null


Microsoft Visio 2021 vs 2019

Visio 2021 bevat elke functie die Visio 2019 heeft en meer. Een van de belangrijkste verschillen tussen Microsoft Visio 2021 en Visio 2019 is de verscheidenheid aan sjablonen, vormen en stijlen. Daarnaast is de interface vereenvoudigd en geoptimaliseerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Microsoft Visio 2021 is sneller en stabieler vergeleken met Visio 2019. Een andere kleine maar nuttige toevoeging is de mogelijkheid om kleuren in Hex te definiëren.


Wanneer eindigt de ondersteuning voor Microsoft Visio 2021?

Microsoft Visio 2021 is een eeuwigdurende licentie waardoor het voor onbepaalde tijd bruikbaar is. Dit betekent dat u de software technisch gezien voor altijd kunt gebruiken. Houd er rekening mee dat Visio 2021 standaard en uitgebreide ondersteuning krijgt van Microsoft tot 13-10-2026. Met de standard, ook wel mainstream ondersteuning genoemd, ontvangt u software-updates terwijl de uitgebreide ondersteuning een hoger beveiligingsniveau biedt.