Over Softtrader, specialist in tweedehands softwarelicenties

Wanneer u software levert aan zakelijke klanten, loopt u ook regelmatig deals mis vanwege prijs. Softwarelicenties zijn een commodity-product geworden, waarbij de meeste klanten enkel op prijs selecteren. Nu kunt ook u concurreren op prijs, door reseller te worden van onze tweedehands Microsoft softwarelicenties.

 

Kennismaken met Softtrader

Eerst rustig kennismaken? Plan een bel-afspraak met ons in.

Maak kennis

 

Wij leveren, u adviseert, verkoopt en maakt marge

Als reseller loopt u geen risico. Wij kopen in, leveren de licenties en verzorgen zelfs het licentiedocument. U geeft uw klanten het inhoudelijke advies, sluit de deal en maakt een prima marge:

  • U bedient zelf uw eigen klanten
  • Whitelabel licentiedocument
  • Hoge korting op onze eindgebruikersprijs

 

Sterk door samenwerking: focus op resellers
Hoewel we ons aanbod online op eindgebruiker richten, is onze focus op resellers. U heeft contact met klanten, u kent de behoefte. Daarnaast hebben veel bedrijven ook het meeste vertrouwen in leveranciers die ze kennen. Door samenwerking zorgen we samen voor tevreden klanten. Op deze manier verliest u niet zomaar meer deals op prijs, ook u kunt goedkoop leveren. We leveren de licenties snel en hebben geen NAW-gegevens nodig van uw klant. Interesse om reseller te worden of eerst meer weten? Vul dan onderstaand formulier in. 

 

  Kies bestand...