Microsoft Project 2021

Microsoft Project (MSP) is projectmanagementsoftware die speciaal is ontworpen om projectmanagers de touwtjes in handen te geven. Afhankelijk van uw doelstellingen kunt u met Microsoft Project projecten plannen, taken toewijzen, middelen beheren, rapporten maken en nog veel meer. Microsoft Project maakt deel uit van de Microsoft Office-suite van producten. Er zijn twee edities beschikbaar, de Standard versie en de Professional versie. Voor meer informatie, scroll naar beneden.

Goedkope Microsoft Project 2021 licenties

Microsoft Project 2021 Standard

SKU: DG7GMGF0D7D8-0001

product box Microsoft Project 2021 Standard
 • Merk: Microsoft
 • Taal: Single Language
 • Staat: Tweedehands
 • Licentie type: Volume Licentie
 • Licentietermijn: Eeuwigdurend
 • Levering: Product Key + ISO

Microsoft Project 2021 Professional

SKU: DG7GMGF0D7D7-0001

product box Microsoft Project 2021 Professional
 • Merk: Microsoft
 • Taal: Single Language
 • Staat: Tweedehands
 • Licentie type: Volume Licentie
 • Licentietermijn: Eeuwigdurend
 • Levering: Product Key + ISO

Microsoft Project 2021

Wat is Microsoft Project 2021?

Microsoft Project (MSP) is een bekende projectmanagementsoftware die speciaal is ontworpen voor projectmanagers waarmee ze lopende en komende projecten kunnen beheren. Afhankelijk van uw interne planning kunt u met Microsoft Project resources beheren, projecten plannen, taken opsplitsen, rapporten maken en nog veel meer. Een gunstige eigenschap van Project 2021 is achterwaartse compatibiliteit waarmee u projectplannen van vorige Project-versies kunt gebruiken in Project 2021. Sinds de introductie op de markt is Microsoft Project sterk ontwikkeld, waardoor het een uitgebreide software is in de projectmanagementmarkt. Microsoft Project 2021 is de meest recente versie die beschikbaar is. Bekijk hieronder de vergelijking tussen Microsoft Project 2021 en Microsoft Project 2019.Microsoft Project 2021 vs 2019

Enkele verbeteringen in Microsoft Project 2021 ten opzichte van Project 2019 zijn "Wat-als-scenario's", automatische planningssystemen en complexe planningen. De geautomatiseerde planning verhoogt uw efficiëntie en maakt tijd vrij voor uw andere belangrijke taken. U kunt ook kiezen uit een groot aantal kant-en-klare sjablonen. In Microsoft Project 2019 zijn deze enigszins beperkt. In de tabel hieronder ziet u een volledige lijst met de belangrijkste verschillen tussen Microsoft Project 2019 en Microsoft Project 2021.

null


Microsoft Project 2021 Standard vs Professional

Microsoft Project 2021 is net als Word, Excel en Outlook een toepassing van Microsoft. In tegenstelling tot de drie is Microsoft Project niet inbegrepen in een Office-bundel, maar wordt het apart verkocht. U kunt kiezen uit verschillende edities, zoals Microsoft Project 2021, 2019 en 2016. Elke editie wordt geleverd in twee versies: Project Standard en Project Professional. De belangrijkste verschillen tussen de twee software bestaan uit de beschikbare functies. Met Project 2021 Professional kunt u uw bestanden synchroniseren met Project Online en Project Server. Houd er rekening mee dat als u Microsoft Project met Office wilt gebruiken, je moet letten op de jaarversie. Je kunt geen jaren door elkaar gebruiken, dus als u Microsoft Project 2021 wilt gebruiken, heeft u een Office 2021 nodig. Een andere belangrijke toevoeging aan de compatibiliteit is dat als je Microsoft Project compatibel wilt maken met Office 2021 of Office LTSC, u Microsoft Project 2021 Professional nodig hebt. Bekijk de rest van de belangrijkste verschillen tussen Project 2021 Standard en Project 2021 Professional in de tabel hieronder.null


Ondersteuning einddatums voor Microsoft Project 2021

Met een on-premise licentie Microsoft Project 2021 koopt u de rechten om de software voor onbepaalde tijd te gebruiken, aangezien de software niet verloopt. Dit betekent dat je Microsoft Project 2021 technisch gezien voor altijd kunt gebruiken. Het enige waar u op moet letten zijn de ondersteuningsdata. Als updates voor uw software belangrijk zijn, controleer dan de einddatum van de standaardondersteuning hieronder. Als beveiligingsupdates een prioriteit voor u zijn, bekijk dan de einddatum van de uitgebreide ondersteuning hieronder:


Einddatum standaard (updates) ondersteuning: 13-10-2026
Einddatum uitgebreide (beveiligings)ondersteuning: 13-10-2026