Windows 11 Enterprise

Windows 10 is een besturingssysteem van Microsoft. Dit besturingssysteem is in 2 verschillende versies beschikbaar: Professional en Enterprise. De Professional versie heeft verschillende verbeterde functies, als Remote Desktop. Dit geeft u toegang tot andere computers in uw domein. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Goedkope Windows 11 Enterprise licenties

Windows 11 Enterprise

product box Windows 11 Enterprise
  • Merk: Microsoft
  • Taal: Single Language
  • Staat: Tweedehands
  • Licentie type: Volume Licentie
  • Licentietermijn: Eeuwigdurend
  • Levering: Product Key + ISO

Wat is Windows 11 Enterprise?

Windows 11 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Windows 11 werd uitgebracht in oktober 2021 en is een upgrade van Windows 10. Het grootste verschil tussen de twee is de betere en meer intuïtieve gebruikerservaring met Windows 11. Het nieuwere besturingssysteem is uitgerust met een nieuw Startmenu, een verbeterde taakbalk en een snapfunctie waarmee gebruikers de vensters op hun scherm gemakkelijker kunnen rangschikken. Windows 11 komt ook met nieuwe functies zoals Widgets die gepersonaliseerde inhoud bieden. Met de Microsoft Teams integratie kan u efficiënter communiceren en samenwerken met uw collega's. Prestatieverbeteringen behoren ook tot de verbeteringen met nieuwe beveiligingsfuncties (Trusted Platform Module - TPM 2.0) en verbeteringen aan Windows Hello. Windows 11 is compatibel met de meeste Windows 10-apparaten, maar u moet de vereisten goed controleren.


Windows 11 Systeemvereisten

Processor: 1 GHz of sneller met 2 of meer kernen op een compatibele 64-bits processor

RAM: 4 GB

Opslagruimte: 64 GB of groter

Grafische kaart: Compatibel met DirectX 12 of hoger

Beeldscherm: HD (720p) groter dan 9", 8 bits per kleurkanaal


Windows 11 Professional vs. Enterprise

Windows 11 Pro en Windows 11 Enterprise zijn besturingssystemen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat Windows 11 Pro voldoet aan de eisen van kleine tot middelgrote bedrijven, terwijl Windows 11 Enterprise vooral gericht is op middelgrote tot grotere bedrijven. Dit is ook te merken aan de functies. Zo biedt Windows 11 Enterprise bescherming tegen ransomware, malware en phishing via de functies secure boot en device guard. Bovendien biedt Windows 11 Enterprise betere ondersteuning voor samenwerking met behulp van gedeelde agenda's en virtuele desktops.


Windows 11 Enterprise End of Life (EoL)

De standaard einddatum voor ondersteuning van Windows 11 Enterprise is 10 oktober 2025. Op deze datum eindigt de reguliere ondersteuning. U heeft ook de mogelijkheid om te betalen voor de uitgebreide ondersteuning die 5 jaar duurt na 10 oktober 2025. Tot slot kan u ook Windows 11 LTSC aanschaffen, wat het Long Term Service Channel is. Deze Windows-versie zal voor een langere periode worden ondersteund, aangezien de release gepland staat voor de tweede helft van 2024.