Microsoft Visio 2016 

Microsoft Visio is software voor het tekenen van een verscheidenheid aan diagrammen, zoals stroomschema's, bouwtekeningen, blauwdrukken, bedrijfsprocesmodellering, diagrammen en meer. Er zijn twee edities beschikbaar, de Standaard en Professional versie. Er zijn twee Visio-edities beschikbaar, de Standaard- en de Professionele versie. Scroll naar beneden, voor meer informatie.

Goedkope Microsoft Visio 2016 licenties

Visio 2016 Standard

SKU: D86-05710

product box Visio 2016 Standard
 • Merk: Microsoft
 • Taal: Single Language
 • Staat: Tweedehands
 • Licentie type: OLP (Open License)
 • Licentietermijn: Eeuwigdurend
 • Levering: Product Key + ISO

Visio 2016 Professional

SKU: D87-07302

product box Visio 2016 Professional
 • Merk: Microsoft
 • Taal: Single Language
 • Staat: Tweedehands
 • Licentie type: OLP (Open License)
 • Licentietermijn: Eeuwigdurend
 • Levering: Product Key + ISO

Wat is Microsoft Visio 2016?

Microsoft Visio is software voor het maken van diagrammen, stroomdiagrammen en afbeeldingen. U kunt de sjablonen gebruiken voor zakelijke diagrammen, blauwdrukken, standaard netwerkdiagrammen en nog veel meer. Microsoft Visio 2016 is verkrijgbaar in 2 versies: Professional en Standard. Het belangrijkste verschil tussen beide is de extra functies in Microsoft Visio 2016 Professional. De extra functies hebben vooral betrekking op het koppelen van gegevens en de rijkdom van de tabbladen in het lint.


Microsoft Visio 2016 Professional

Zoals hierboven vermeld, is Visio 2016 Professional een geavanceerdere versie dan Visio 2016 Standard vanwege de extra en geavanceerde functies. Met Visio 2016 Professional kunt u bijvoorbeeld geavanceerdere sjablonen gebruiken. Met de functies beveiligde diagrammen kunt u uw e-mailberichten, diagrambestanden en bijlagen beveiligen. Als uw diagrambehoeften de standaard overstijgen en een niveau van complexiteit, samenwerking en geavanceerde functies voor het koppelen van gegevens vereisen, dan is Visio 2016 Professional de juiste licentie voor u. Meer over de functies in Visio 2016 leest u hieronder.


Microsoft Visio 2016: Kenmerken

Met Microsoft Visio 2016 kunt u samenwerken met uw collega's of werknemers en commentaar toevoegen aan lopende projecten. U kan uw gegevens gemakkelijk visualiseren met behulp van sjablonen en een breed scala aan thema's en vormen. Een andere handige functie is het eenvoudig bewerken van vormen. Visio 20216 heeft ook een verbeterde ondersteuning voor DWG-bestanden.


Wanneer eindigt de ondersteuning voor Microsoft Visio 2016?

Bij Microsoft Visio is er een einddatum voor ondersteuning. Er is standaard en uitgebreide ondersteuning, met bijbehorende einddata:

Einddatum van standaard (updates) ondersteuning: Al verlopen

Einddatum van verlengde (beveiligings)ondersteuning: 14-10-2025

Visio 2016 Standard of Professional?

Bekijk de tabel rechts, om meer informatie te verkrijgen over de Standard en Professional versies, om op deze manier een keuze te maken en een offerte aan te vragen!

Visio 2016 Standard vs Professional