Windows 10 Professional

Windows 10 is een besturingssysteem van Microsoft. Dit besturingssysteem is in 2 verschillende versies beschikbaar: Professional en Enterprise. De Professional versie heeft verschillende verbeterde functies, als Remote Desktop. Dit geeft u toegang tot andere computers in uw domein. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Goedkope Windows 10 Professional licenties

Windows 10 Professional

SKU: FQC-09525

product box Windows 10 Professional
  • Merk: Microsoft
  • Taal: Single-language
  • Staat: Tweedehands
  • Licentie type: OLP (Open License)
  • Licentietermijn: Eeuwigdurend
  • Levering: Product key + ISO

Windows 10 Professional

Wat is Microsoft Windows 10? 

Windows 10 is een besturingssysteem van Microsoft voor computers. Het is verkrijgbaar in verschillende versies, afhankelijk van uw behoeften en hoe u ermee gaat werken. Microsoft heeft Windows 10 in juli 2015 uitgebracht als opvolger van Windows 8.1. Het bedrijf heeft gezegd dat het Windows 10 voor altijd zal updaten in plaats van om de paar jaar een nieuw besturingssysteem als opvolger uit te brengen. Windows 10 heeft ingebouwde functies waarmee IT-afdelingen van bedrijven Mobile Device Management (MDM) -software kunnen gebruiken om apparaten met het besturingssysteem te beveiligen en te beheren. Bovendien kunnen organisaties traditionele desktopbeheersoftware gebruiken, zoals Microsoft System Center Configuration Manager. 

Windows 10 Professional of Enterprise? 

Windows 10 kopen? Windows 10-licenties voor bedrijven zijn beschikbaar in twee versies: Professional en Enterprise. De Professional versie van Windows lijkt in veel opzichten op de Home-versie, maar heeft een aantal extra features die speciaal bedoeld zijn voor professionals. Bijvoorbeeld Remote Desktop, waarmee u toegang krijgt tot andere computers in uw domein, en Windows Update for Business, waarmee een systeembeheerder meerdere computers tegelijk kan bijwerken. De Enterprise versie is de Windows-versie voor grote ondernemingen, waarbij systeembeheerders veel systemen tegelijkertijd moeten beheren. Met de Enterprise versie hebben bedrijven toegang tot beveiligingsoplossingen en beheeropties op bedrijfsniveau via een eenvoudig licentiemodel per gebruiker. 

Wanneer stopt ondersteuning voor Windows 10? 

Zorg ervoor dat u een versie van Windows koopt die voldoende ondersteuning krijgt van Microsoft. Het betreft standaard ondersteuning (updates) en uitgebreide ondersteuning (beveiliging). Basisondersteuning, dat wil zeggen standaardondersteuning, eindigt als eerste. 

  • Einddatum standaard ondersteuning: eeuwigdurend
  • Einddatum uitgebreide ondersteuning: 14-10-2025