Over Softtrader, specialist in tweedehands softwarelicenties

Wanneer u investeert in softwarelicenties, is een betrouwbare partij noodzaak. Zeker wanneer het gaat om tweedehands softwarelicenties. Er doen wisselende verhalen de rondte over de aanschaf van deze zogenaamde pre-owned software. Dus stellen wij ons hier graag aan u voor.

Onderdeel van 2SAVE-IT B.V.

Softtrader is onderdeel van 2SAVE-IT B.V., leverancier van hardware en software sinds 2013. U koopt dus niet van een pure handelsorganisatie, maar van een bedrijf met zijn wortels in IT. Softtrader legt zich volledig toe op de verkoop van pre-owned Microsoft softwarelicenties. Wanneer u vragen heeft over overige IT-zaken, schakelen we zonder moeite met gemak met ons moederbedrijf. Uw vraag of probleem wordt dus altijd opgelost.

Pre-owned Microsoft software

Voor organisaties met 5 pc's of meer, zijn pre-owned softwarelicenties bijzonder interessant. Het gebruik van de software is exact hetzelfde en u bespaart tot wel 70% op de nieuwprijs. Dit is van toepassing op de volgende pakketten:

Of het gaat om nieuwe werkplekken of uitbreiding van uw bedrijf, met deze licenties voldoet u aan de software compliance en krijgt u ook alle updates. Meer hierover leest u in onze veelgestelde vragen (FAQ).

Naar FAQ

Snel een offerte of antwoord

Uw vragen beantwoorden we binnen 24 uur en uw offerte-aanvraag wordt minstens zo snel behandeld. Neem dus gerust contact op om uw vragen te stellen. We staan graag voor u klaar.

Contact opnemen