Softtrader: specialist in tweedehands software licenties

Bekijk deze video om meer te leren over hoe tweedehands software licenties bij Softtrader werken!

Onze missie

Onze missie bij Softtrader is om onze klanten licenties aan te bieden die betrouwbaar en betaalbaar zijn. Wij kunnen dit bereiken door audit-proof licenties te verkopen. Deze zijn tot 70% goedkoper dan nieuwe licenties, maar hebben dezelfde kwaliteit en functies.

Onze geschiedenis

Softtrader is opgericht in 2013 na een uitspraak van het Europese Hof van Justitie op 3 Juli 2012. Volgens de officiële uitspraak is de verkoop van tweedehands software licenties legaal binnen de Europese Unie. Meer over deze uitspraak, kunt u hier lezen. Sindsdien, is het bedrijf blijven groeien. Tegenwoordig, is Softtrader actief in 16 Europese landen. Ons team bestaat uit 13 ambitieuze en klantgeoriënteerde medewerkers (zie hieronder). Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Nijmegen.

Ontmoet ons team

Antio Scholten - CEO


Organisaties helpen te besparen bij de aanschaf van software licenties, is waar ik mij elke dag voor inzet!
Raymond van Haren - Bedrijfsleider
"Mail het naar mij, ik los het op." Naast het aanschaffen van software en het voorbereiden van bestellingen, houd ik van het oplossen van kleine dingen in dit jonge team!
Derek Wassenaar - Sales Manager
Enthousiast en kortgeleden afgestudeerd. Begonnen bij Softtrader in 2019 als stagiair en nu help ik alle account managers bij het beste uit henzelf te halen.
Yoana Encheva - Marketing Manager
Sinds Augustus 2022 beheer ik de marketing en social media van Softtrader. In andere woorden, mag ik memes plaatsen vanaf het bedrijfsaccount. Neem een kijkje!
Damian Siewe - Marketing


Ik ben een Junior Marketeer bij Softtrader. Ik houd van content schrijven en aan de website werken. Feedback? Laat het aan mij weten.
Max Gubbels - Marketing


Ik ben een marketing stagiair die voor 5 maanden bij Softtrader werkt. Ik studeer commerciële economie bij Avans Hogeschool in 's Hertogenbosch.
Marcus Martens - Marketing/Account Manager

Ik ben een stagiair voor zowel sales als marketing. Ik studeer ondernemerschap aan de HAN in Nijmegen.

Larissa Teixeira - Account Manager
Ik ben een account manager voor Portugal en Europa. Oorspronkelijk kom ik uit Brazilië. Na in Portugal te hebben gewoond, woon ik nu in Nederland.
Dimo Diakov - Account Manager
Met mijn achtergrond in tech en mijn oplossingsgeoriënteerde blik, vind ik het geweldig om bedrijven te helpen bij het vinden van een oplossing voor de softwarelicenties.
Andreea Alexandra Antohi - Account Manager
Naast mijn studie werk ik voor Softtrader. Hier ben ik een account manager voor Italië. 

Mario Ruiz Gonzalez - Account Manager

Ik ben een account manager voor Spanje, en werk al bijna 2 jaar bij Softtrader. Ik heb PC-programmering gestudeerd in Spanje.
Carola Proce - Account Manager
Ik ben een student, die in afgelopen Oktober bij Softtrader is komen werken. Ik studeer International Business Communication aan de Radboud Universiteit.

Account Manager

Fatimazahra Lakrad

Ik ben nu een account manager voor Frankrijk voor meer dan een jaar. Mijn lange termijn visie is: "maak een klant, geen verkoop."

Softtrader

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen:


Softtrader International
van Welderenstraat 134

6511MV Nijmegen

info@softtrader.nl

Tweedehands Microsoft software

Softtrader richt zich volledig op de handel in tweedehands Microsoft softwarelicenties. Enerzijds maakt de aankoop van pre-owned licenties het mogelijk om het gekochte product te gebruiken alsof het een nieuw product is. Anderzijds kunt u met een dergelijke investering tot 70% besparen op de nieuwprijs. Met name voor organisaties met minimaal 5 PC's, zijn onze tweedehands licenties interessant. Als u meer wilt leren over over tweedehands Microsoft software, klik hier.
Softtrader biedt alle relevante Microsoft licenties aan:


Of het nu gaat om nieuwe desktops of de uitbreiding van uw bedrijf, met deze licenties respecteert u software compliance en krijgt u alle updates.

Contact informatie

Softtrader B.V.

van Welderenstraat 134

6511MV Nijmegen

The Netherlands

Telefoonnummer:

+31 242022103

Email:

info@softtrader.nl

Bedrijfsinformatie:

BTW: NL860966136B01
KVK: 77307739
IBAN: NL56 SOGE 0270215069
BIC: SOGENL2A

Vraag een offerte aan en ontvang snel antwoord

Wij zullen al uw vragen beantwoorden binnen 24 uur en zullen uw aangevraagde offerte zo snel mogelijk afhandelen. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen. Wij willen u zeer graag helpen!