Softtrader: specialist in tweedehands software licenties

Bekijk deze video om meer te leren over hoe tweedehands software licenties bij Softtrader werken!

Onze missie

Onze missie bij Softtrader is om onze klanten licenties aan te bieden die betrouwbaar en betaalbaar zijn. Wij kunnen dit bereiken door audit-proof licenties te verkopen. Deze zijn tot 70% goedkoper dan nieuwe licenties, maar hebben dezelfde kwaliteit en functies.
Softtrader logo on laptop

Onze geschiedenis

Softtrader is opgericht in 2013 na een uitspraak van het Europese Hof van Justitie op 3 Juli 2012. Volgens de officiële uitspraak is de verkoop van tweedehands software licenties legaal binnen de Europese Unie. Meer over deze uitspraak, kunt u hier lezen. Sindsdien, is het bedrijf blijven groeien. Tegenwoordig, is Softtrader actief in 16 Europese landen. Ons team bestaat uit  ambitieuze en klantgeoriënteerde medewerkers. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Nijmegen.

Ontmoet ons team

Antio Scholten
CEO
Organisaties helpen om kosten te besparen bij de aanschaf van softwarelicenties, daar zet ik me elke dag voor in!
Yoana Encheva
Marketing Manager
Ik beheer de marketing en social media van Softtrader. Met andere woorden: ik mag memes posten op onze socials. Neem maar een kijkje!
Raymond van Haren
Bedrijfsleider
"Mail het naar mij, ik los het op." Naast het aanschaffen van software en het voorbereiden van bestellingen, houd ik van het zoeken naar oplossingen in dit jonge team!
Hugo van Zuylen
Key Account Manager
Ik ben de nieuwe Key Account Manager voor de Nederlandse markt. Ik ben in mei 2023 bij Softtrader komen werken en ben enthousiast over wat komen gaat.
Damian Siewe
Marketing & IT
Ik ben Marketeer bij Softtrader. Ik houd van content schrijven en aan de website werken. Feedback? Laat het aan mij weten.

Wessel Kivits

Marketing

Na een stage van zes maanden bij Softtrader ben ik nu junior marketeer en help ik bij het schrijven van blogs en Wiki-pagina's.
Michal Obuchowski
Michal Obuchowski
Business Development Manager
Het is mijn taak om de Poolse markt uit te bouwen en de positie van Softtrader als waardevolle partner waarmee bedrijven kunnen groeien te versterken.
Afbeelding van Israel Kabamba
Israel Kabamba

Business Development Manager

"Als de kans niet aanklopt, bouw dan een deur."

Softtrader heeft veel te bieden en ik ben blij dat ik hier deel van uit mag maken in mijn rol als new business developer.

Fatima-Zahra Lakrad
Account Manager
Frankrijk

Ik ben Key Account Manager voor Frankrijk voor meer dan twee jaar. Mijn lange termijn visie is: "maak een klant, geen verkoop."

Elvira Hol

Account Manager

Frankrijk

Als Account Manager voor de Franse markt sta ik bedrijven te woord om hen te informeren over onze missie en te helpen bij hun softwareaankopen.

Mario Ruiz Gonzalez

Account Manager

Spanje

Ik ben Account manager voor Spanje, en werk al bijna 2 jaar bij Softtrader. Ik heb PC-programmering gestudeerd in Spanje.

Tweedehands Microsoft software

Softtrader richt zich volledig op de handel in tweedehands Microsoft softwarelicenties. Enerzijds maakt de aankoop van pre-owned licenties het mogelijk om het gekochte product te gebruiken alsof het een nieuw product is. Anderzijds kunt u met een dergelijke investering tot 70% besparen op de nieuwprijs. Met name voor organisaties met minimaal 5 PC's, zijn onze tweedehands licenties interessant. Als u meer wilt leren over over tweedehands Microsoft software, klik hier.
Softtrader biedt alle relevante Microsoft licenties aan:


Of het nu gaat om nieuwe desktops of de uitbreiding van uw bedrijf, met deze licenties respecteert u software compliance en krijgt u alle updates.

Contact informatie

Softtrader B.V.

van Welderenstraat 134

6511MV Nijmegen

The Netherlands

Telefoonnummer:

+31 242022103

Email:

info@softtrader.nl

Bedrijfsinformatie:

BTW: NL860966136B01
KVK: 77307739

Het Softtrader kantoor in Nijmegen

Softtrader

Softtrader B.V.

van Welderenstraat 134  

6511MV Nijmegen

info@softtrader.nl

Vraag een offerte aan en ontvang snel antwoord

Wij zullen al uw vragen beantwoorden binnen 24 uur en zullen uw aangevraagde offerte zo snel mogelijk afhandelen. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen. Wij willen u zeer graag helpen!