10/23/2020
2 min
0

Goedkoop Microsoft software voor bedrijven kopen: bespaar tot 70%

10/23/2020
2 min
0

Microsoft software kopen, maar daar liever niet te veel voor betalen? Dankzij onze licenties voor Microsoft Office 2016, Office 2019 en Microsoft Office Zakelijk in het algemeen bespaart u eenvoudig op de kosten voor software en licenties.

Wij helpen u goedkope Microsoft software te kopen voor bedrijven, zonder dat u hoeft in te leveren aan kwaliteit of mogelijkheden. En belangrijker nog, de licenties die u koopt zijn 100 procent legaal en volledig audit-proof.

Gebruikte software: 100 procent legaal

U wilt als organisatie natuurlijk gebruik maken van 100 procent legale software, waarvoor u netjes een officiële licentie heeft. Dat snappen we, daarom kunt u er van op aan dat het gaat om originele licenties die u netjes mag gebruiken.

Dat de licenties origineel en 100 procent legaal moeten zijn betekent aan de andere kant niet dat het nodig is om daar te veel voor te betalen. Wij zorgen er met de goedkopere licenties voor dat u daar heel voordelig gebruik van kunt maken.

Krijgt u een audit door Microsoft of een andere instantie? Er is niets aan de hand, omdat u van ons alles ontvangt om aan te tonen dat u de rechtmatige eigenaar bent. Dat werkt bijna hetzelfde als bij een nieuwe licentie, zodat u daar zonder zorgen gebruik kunt maken voor de hele organisatie.

Vragen over licenties van Softtrader banner

Uitspraak door de rechter van het Europese Hof

Benieuwd hoe het kan dat u bij ons gebruik kunt maken van goedkopere licenties? U kunt goedkope Microsoft software kopen, omdat het gaat om gebruikte licenties. De licenties zijn tweedehands, omdat een ander bedrijf die van de hand heeft gedaan.

Een gerechtelijke uitspraak heeft ervoor gezorgd dat het mogelijk is om een licentie te verkopen, waardoor wij die kunnen inkopen en weer aan u kunnen aanbieden. U betaalt daardoor een veel lagere prijs voor Microsoft Office Zakelijk dan wanneer u de licentie daarvoor nieuw zou aanschaffen. Het is de makkelijkste manier om op de kosten te besparen, zowel voor Microsoft Office 2016, Office 2019 als voor de andere edities waarvoor de licenties beschikbaar zijn.

Inkoop en verkoop van Microsoft-licenties

U kunt online licenties kopen voor bijvoorbeeld Microsoft software, zodat u daar op een professionele wijze gebruik van kunt maken. Dat geldt voor Microsoft Office, net als voor de andere licenties die er beschikbaar zijn. Bekijk het aanbod online of stel ons uw vraag, dan gaan we graag op zoek naar de licentie die u nodig heeft. Bent u benieuwd naar de manier waarop we de officiële licenties voor Microsoft software inkopen en hoe u daar 100 procent legaal en audit-proof gebruik van kunt maken? Ook in dat geval horen we graag van u, zodat we het u netjes kunnen uitleggen. Uiteraard kunnen we u ook aangeven hoe andere organisaties hier naar volle tevredenheid gebruik van maken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.