10/16/2020
1 min
0

Goedkope Microsoft software licentie: goed, goedkoop en 100% legaal

10/16/2020
1 min
0

Een goedkope Microsoft software licentie kopen? Dan is tweedehands een uitstekende keuze. Gebruikte software, specifiek voor het MKB en andere organisaties. Steeds meer bedrijven maken daar gebruik van, als alternatief voor de originele software licenties waar ze in het verleden vaak gebruik van maakten.

De goedkope Microsoft software licentie door gebruik te maken van tweedehands software biedt 3 belangrijke voordelen:

  • Goed
  • Goedkoop
  • 100% legaal

Goed: goedkope software zoals u gewend bent

De gebruikte software werkt precies hetzelfde als de nieuwe pakketten. Dat is ook niet meer dan normaal, omdat er geen sprake is van zoiets als ‘slijtage’. De software blijft de software en de licentie maakt het mogelijk om daar gebruik van te maken. Wat dat betreft kunt u een goedkope Office licentie kopen en daar gebruik van maken zoals u dat gewend bent. Een fijn idee, vooral omdat u daar minder voor betaalt dan met een nieuwe licentie.

Goedkoop: tot 70 procent goedkoper

Een van de goedkope software licenties kopen die eerder werden gebruikt? Dat is flink goedkoper, vaak tot wel 70 procent. Op die manier is MS Office voor uw bedrijf ineens uitstekend betaalbaar. U kunt gebruik maken van Office Standard of Professional , op basis van wat u daadwerkelijk nodig heeft. In plaats van wat de kosten en het budget toelaten, zodat u eindelijk uit kunt gaan van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

100% legaal: volledig audit proof

En tenslotte, de goedkope Microsoft software licentie is 100% legaal. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, ook niet tijdens een audit. U kunt netjes aangeven hoe u de licentie heeft aangekocht en hoe u daar gebruik van maakt.

Dat betekent dat u gewoon gebruik kunt maken van het Microsoft Open License Program. Het grote verschil met de nieuwe licenties is dat u hiervoor een lagere prijs betaalt. Voor een goedkope Office licentie of voor een van de andere licenties, afhankelijk van waar u gebruik van wilt maken. Altijd afgestemd op zakelijk gebruik, zowel voor het MKB als door grotere organisaties.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.