10/23/2020
2 min
0

Legaal tweedehands kopen: Microsoft software voor de laagste prijs

10/23/2020
2 min
0

Legaal tweedehands kopen: Microsoft software voor een veel lagere prijs dan u zakelijk gewend bent. Hoe dat kan? We maken gebruik van gebruikte licenties, die we inkopen bij organisaties die deze niet meer nodig hebben.

Een gerechtelijke uitspraak uit 2012 heeft ervoor gezorgd dat organisaties hun zakelijke licenties kunnen verkopen. Ze zijn daar eigenaar van, ook al gaat het om digitale en virtuele producten. De licenties die ze kopen worden hun eigendom, waardoor ze ook de kans hebben om die weer te verkopen.

Wij helpen u goedkope Microsoft software voor bedrijven te kopen, door de licenties die elders niet meer nodig zijn voor u in te kopen. Eenmaal ingekocht hebben wij de kans om die u weer aan te bieden, zodat u daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Het is de makkelijkste manier om op de kosten te besparen, met licenties die u zakelijk kunt gebruiken voor uw medewerkers.

Digital License: 100% legaal

Op zoek naar een digital license om legaal gebruik van te maken. De originele nieuwe licenties zijn stevig aan de prijs. Steeds meer bedrijven, zowel groot als klein zoeken naar alternatieven. Zij maken gebruik van de tweedehands licenties, zoals we die online aanbieden. Het gaat om tweedehands Microsoft licenties.

Gezien de virtuele aard van de licentie merkt u er niets van dat deze al een keer eerder is gebruikt. U kunt de licentie gewoon via de officiële weg activeren en bij problemen rekenen op support vanuit Microsoft. En belangrijker nog, tijdens een audit voor uw software is er niets aan de hand. Op dat moment zal blijken dat u de officiële (nieuwe) eigenaar bent van de licentie. U mag daar zakelijk zonder problemen gebruik van maken, waardoor u eenvoudig en veilig op de kosten bespaart.

Onze licenties zijn altijd 100% legaal, waardoor we daar online zonder problemen op deze manier over kunnen spreken. U voldoet netjes aan de regels, richtlijnen en wetten die er gelden. Steeds meer grotere organisaties besparen ook op deze manier. Ze willen legaal tweedehands kopen, als ze zoeken naar Microsoft software. Wij zijn de online marktplaats die dit mogelijk maakt, waardoor u er zelf niet langer naar op zoek hoeft te gaan.

Vragen over licenties van Softtrader banner

Tweedehands Microsoft licenties

Gaat het u om tweedehands Microsoft licenties om legaal te kopen? We maken het u graag makkelijk met het brede aanbod dat er beschikbaar is. Dat geldt bijvoorbeeld voor Microsoft Office, net als voor andere software waar u zakelijk gebruik van wilt maken. En wilt u meer weten over de manier waarop we de 100% legaliteit van de software garanderen en hoe u daar audit-proof mee kunt werken? We leggen het u graag uit, net als aan onze andere tevreden klanten.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.