Microsoft Visual Studio

Microsoft Visual Studio is een ontwikkelprogramma die vaak door programmeurs wordt gebruikt om toepassingen voor Windows te ontwikkelen. Visual Studio kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het ontwikkelen van websites, toepassingen en webservices. Het gebruikt Microsoft-softwareontwikkelingsplatforms zoals Windows Forms, Windows Presentation Foundation, Microsoft Silverlight, Windows Store en Windows API.

Goedkope Microsoft Visual Studio licenties

Microsoft Visual Studio 2022 Professional

SKU: DG7GMGF0D3SJ-0003

product box Microsoft Visual Studio 2022 Professional
 • Merk: Microsoft
 • Taal: Single Language
 • Staat: Tweedehands
 • Licentie type: Volume Licentie
 • Licentietermijn: Eeuwigdurend
 • Levering: Product Key + ISO

Microsoft Visual Studio 2019 Professional

SKU: C5E-01380

product box Microsoft Visual Studio 2019 Professional
 • Merk: Microsoft
 • Taal: Single Language
 • Staat: Tweedehands
 • Licentie type: OLP (Open License)
 • Licentietermijn: Eeuwigdurend
 • Levering: Product Key + ISO

Wat is Microsoft Visual Studio?

Microsoft Visual Studio is een geïntegreerde ontwikkelomgeving die meestal door programmeurs wordt gebruikt om toepassingen voor Windows te ontwikkelen. In feite kan Visual Studio voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals het ontwikkelen van websites, mobiele toepassingen, games en webservices. Het maakt gebruik van Microsoft softwareontwikkelingsplatforms zoals Windows Forms, Windows Presentation Foundation, Microsoft Silverlight, Windows Store en Windows API.


Microsoft Visual Studio 2022 Professional

U kunt Visual Studio 2022 Professional gebruiken om eenvoudig een beter inzicht in uw code te krijgen. Met functies zoals CodeLens kunt u snel codeverwijzingen en wijzigingen in uw code zien. Met Visual Studio 2022 Professional kunt u eenvoudiger dan ooit applicaties ontwikkelen voor Android, Windows en iOS op zowel PC als Mac.


Visual Studio 2022 vs 2019

Om te kiezen tussen Microsoft Visual Studio 2022 en Visual Studio 2019, moet u hun functies en kenmerken in overweging nemen. Een van de grootste verbeteringen van Visual Studio 2022 is het toegenomen geheugen dat het snel en eenvoudig uitvoeren, debuggen en bewerken van code mogelijk maakt. Naast de verbeterde programmeerinterface en intuïtieve codeeromgeving biedt Visual Studio 2022 de functie Intellicode. Op basis van uw codeercontext kan Intellicode u intelligente suggesties geven of zelfs hele coderegels invullen, wat u weer veel tijd kan besparen. Deze stilistische en functionele verbeteringen maken Visual Studio 2022 de meer geavanceerde editie van de twee.


Wanneer eindigt de ondersteuning voor Microsoft Visual Studio 2022 (End of Life)?

Zorg ervoor dat u een versie van Microsoft Visual Studio koopt die voldoende ondersteuning van Microsoft krijgt. Dit omvat standaardondersteuning (updates) en uitgebreide ondersteuning (beveiliging). Basisondersteuning, d.w.z. standaardondersteuning, eindigt het eerst. Zie de einddatums voor ondersteuning hieronder:

Standaard ondersteuning: 12-01-2027

Uitgebreide ondersteuning: 13-01-2032


Wanneer eindigt de ondersteuning voor Microsoft Visual Studio 2019 (End of Life)?

Standaard ondersteuning: 09-04-2024

Uitgebreide ondersteuning: 10-04-2029