Voordelen tweedehands software
10/23/2020
2 min
0

Pre-Owned software: Welke voordelen brengt dit met zich mee?

10/23/2020
2 min
0

Licenties kunnen vaak zeer prijzig zijn, vooral als deze nieuw aangeschaft worden. Softtrader verkoopt daarom Pre-Owned software. Bij Softtrader bieden wij namelijk de mogelijkheid om tweedehandse licenties te kopen voor prijzen tot wel 70% goedkoper. Onze tweedehandse volume licenties, voldoen allemaal aan de wettelijke richtlijnen. Waardoor u al snel kunt genieten van een passende en authentieke licentie. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Lees daarom hieronder meer over de voordelen van het kopen van Pre-Owned software en welke voordelen Softtrader u te bieden heeft.


De voordelen van Pre-Owned software

Het kopen van Pre-Owned software brengt meerdere voordelen met zich mee. Softtrader is een voorstander van de verkoop voor deze tweedehandse licenties. 

Bespaar geld: Pre-Owned software is veel goedkoper dan een licentie geheel nieuw aanschaffen. Hierdoor kunt u een hoop geld besparen, vergeleken met de oorspronkelijke prijs. Veel bedrijven besparen al meer dan 50% op de inkoopkosten van licenties. Bij Softtrader is dit ook het geval en kunt u tot wel 70% van de kosten besparen op Pre-Owned softwares.

Volledig origineel: Pre-Owned licenties zijn originele Microsoft-licenties. In tegenstelling tot fysieke producten blijft software in dezelfde staat. De authenticiteit en eigendom wordt altijd gecontroleerd bij Softtrader. Zo kunt u bij Softtrader met 100% zekerheid uw aankopen doen en bent u verzekerd tegen schadeclaims.

Advies op maat: Bij het kopen van Pre-Owned software, krijgt u altijd te maken met een derde partij. Dit is erg handig, aangezien u dan een licentie expert kan inschakelen voor hulp. Microsoft licenties bestaan namelijk uit meerdere varianten. Hierdoor is de kans groot dat u niet direct weet welke licentie u nodig heeft om uw gewenste toepassingen te krijgen en te gebruiken. Het is daarom belangrijk dat u een licentie koopt die het beste past bij de wensen van uw organisatie. Bij Softtrader staan wij altijd voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar of u kunt een mail sturen. Daarnaast beschikken wij ook over een live-chat, waar onze medewerkers klaar staan om u te helpen en u altijd van het beste advies voorzien zodat u zo snel mogelijk aan de slag kan met een passende licentie. 

Vrije keus: Verder bent u ook geheel vrij in welk programma of welke versie u koopt. Dit kan goed van pas komen in verschillende scenario’s. Denk bijvoorbeeld aan oudere versies. Deze zijn lastig te verkrijgen bij Microsoft zelf. Zo heeft u bij elke situatie de meest ideale software ter beschikking. Mocht u toch benieuwd zijn naar wat wij bij Softtrader aan te bieden hebben? Bekijk dan hier ons aanbod.

Microsoft Office 2021 Banner
.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de onderstaande kanalen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.