10/23/2020
1 min
0

De voordelen van Pre-Owned Microsoft software bij Softtrader

10/23/2020
1 min
0

Software licenties zijn bij ieder bedrijf en elke thuisgebruiker benodigd om de pc te laten functioneren. Deze licenties zijn vaak zeer prijzig als deze nieuw aangeschaft worden. Bij Softtrader is het mogelijk om tweedehands licenties te kopen voor prijzen tot wel 70% goedkoper.

Wetgeving rondom Pre-Owned software

Om Pre-Owned software te mogen verkopen moet de organisatie zich aan een aantal regels houden opgesteld door het Europese hof

  • De licentie moet voor een onbepaalde tijd Het is dus niet mogelijk om licenties op basis van een abonnementsservice te verhandelen.
  • De licentie die wordt verkocht mag niet meer door de verkoper gebruikt worden. Software licenties mogen maar op 1 device actief zijn.
  • De licentie mag alleen verkocht worden als er een economische prijs voor betaald is.
  • De licentie moet een Europese licentie zijn.
    Softtrader houdt zich aan deze regels en hiermee zijn onze licenties legaal en 100% audit proof. Mocht er een audit gedaan worden dan is de aankoop factuur het rechtsgeldige document.

Deskundig advies

Microsoft licenties zijn er in veel verschillende varianten. De kans is groot dat u niet direct weet welke licentie u nodig heeft om uw gewenste toepassingen te krijgen. Bij Softtrader staan wij altijd voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. U kunt ons altijd bellen of een mail sturen. Daarnaast is het een optie om te live-chatten met een van onze medewerkers. Wij zullen ons best doen om u te voorzien van het beste advies zodat u kunt genieten van een passende licentie voor een lage prijs.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

100% betrouwbaar

Bij Softtrader kunt u software licenties kopen die 100% betrouwbaar en volledig audit proof zijn. Hierdoor kunt u op een veilige manier gebruik maken van de software die u bij ons aanschaft. Bij Softtrader heeft u garantie op legitieme software die werken via de officiële kanalen. U bespaart flink op de inkoopkosten zonder dat u daarmee hoeft af te wijken van de officiële standaarden die daarvoor gelden. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.