10/23/2020
1 min
0

Pre-owned software voor bedrijven: wat zijn de voordelen van tweedehands software?

10/23/2020
1 min
0

Op zoek naar tweedehands (pre-owned) software voor bedrijven? Deze werken precies hetzelfde als nieuwe licenties, alleen zijn ze veel goedkoper. Dit maakt het een interessante optie voor zakelijke gebruikers. Lees hier wat de voordelen zijn van deze licenties.

We maken gebruik van zakelijke licenties die al eens eerder werden gebruikt. Het zijn licenties, die grote organisaties niet meer nodig hebben. Wij kopen die bij ze in, om ze jou op een voordelige manier aan te kunnen bieden. Het maakt het makkelijk om op de kosten te besparen, zoals ook steeds meer andere ondernemingen dat doen.

Windows Server, Office en meer

Benieuwd voor welke zakelijke software de tweedehands licenties beschikbaar zijn? Het gaat bijvoorbeeld om Windows Server en Microsoft Office, twee van de populaire zakelijke keuzes.

We helpen bedrijven met gebruikte software, ook al gaat het eigenlijk om de licentie die ze daarvoor nodig hebben. De software is wat dat betreft niet anders dan hoe je die normaal gesproken zou gebruiken. Het enige verschil is de zakelijke licentie, die al een keer eerder werd gebruikt door een andere organisatie.

U kunt software licenties kopen zoals je dat gewend bent, omdat wij ervoor zorgen dat je daar 100% legaal en volledig audit-proof gebruik van kunt maken. Wat dat betreft verandert er niets aan de manier waarop je werkt, behalve dat je een lagere prijs betaalt voor de licenties.

Gebruikte software: goedkope keuze

De gebruikte software van tweedehands software bedrijven zoals wij is een goedkope keuze voor jouw organisatie. Je kunt werken met professionele zakelijke software, zonder dat je de hoge prijs betaalt voor de dure nieuwe licenties.

In plaats daarvan kun je gebruik maken van Pre-Owned software voor bedrijven, dankzij de licenties die een stuk goedkoper beschikbaar zijn. De voordelige keuze om mee te werken, uiteraard op basis van de specifieke software waar je naar op zoek bent. We denken graag met je mee over de juiste editie en versie, net als de volumelicenties die de meest voordelige optie vormen voor jouw situatie.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Tweedehands software voor bedrijven

Op zoek naar tweedehands software bedrijven of specialisten die goedkope licenties aanbieden? In dat laatste geval ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je bijvoorbeeld voordelig gebruik maken van Windows Server of van Microsoft Office ? We zorgen er in de beide gevallen voor dat er goedkope licenties beschikbaar zijn. De beste keuze voor jouw bedrijf, waar je volledig legaal en toch heel voordelig gebruik van kunt maken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.