10/20/2020
2 min
0

Volumelicenties van Microsoft: wat zijn dit?

10/20/2020
2 min
0

De volumelicenties van Microsoft: wat zijn dat? Het is de ideale keuze voor bedrijven die zoeken naar voordelige licensing, omdat het mogelijk is om gebruik te maken van tweedehands licenties. Die zijn een stuk goedkoper dan het origineel, terwijl ze volledig audit-proof en 100% legaal zijn.

Wat is een volumelicentie?

Veel bedrijven vragen ons: ‘wat is een volumelicentie’? Het is een licentie voor een groot aantal gebruikers. U kunt er binnen uw bedrijf gebruik van maken met 5 tot 250 medewerkers, waardoor er bovendien een grote mate van flexibiliteit beschikbaar is. Dat geldt bijvoorbeeld voor Windows Server 2022, net als voor andere zakelijke software waar u gebruik van wilt maken.

Licensing: licentie voor Office-toepassingen

Wilt u er met de licensing voor zorgen dat u een volumelicentie voor Office-toepassingen kunt aanschaffen? De mogelijkheden zijn uitermate geschikt voor zowel grote bedrijven, voor het MKB als voor kleinere bedrijven. U betaalt op basis van het aantal licenties dat u gebruikt, waardoor u geen onnodige kosten maakt.

In plaats daarvan zorgt u er voor Office en andere toepassingen voor dat u op basis van licensing een zo scherp mogelijke prijs betaalt. U kunt opschalen en weer terugschalen, zelfs als u gebruik maakt van een gebruikte licentie. Wij zorgen er daarmee voor dat u dubbel bespaart op de kosten voor zakelijke softwaretoepassingen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Volumelicentie: besparen op software

Benieuwd naar de volumelicenties van Microsoft en hoe u daarmee op de kosten bespaart? U betaalt een vaste lage prijs per maand, aan de hand van het aantal medewerkers dat er gebruik van maakt. Dit is eenvoudig aan te passen, waardoor u de licentie mee kunt laten schalen met de groei of de krimp van uw bedrijf. Op die manier betaalt u nooit meer te veel, terwijl u er wel altijd vanuit kunt gaan dat er voldoende licenties beschikbaar zijn. Het is de makkelijkste manier om de licenties binnen uw bedrijf goed te regelen, iets waar we u natuurlijk bij kunnen ondersteunen.

Goedkope volumelicenties van Microsoft: tweedehands

Wilt u dubbel besparen op de volumelicenties van Microsoft? Bij ons heeft u de kans om die tweedehands aan te schaffen. Het gaat om gebruikte licenties, die we inkopen bij andere bedrijven die er op dat moment geen behoefte mee aan hebben.

U kunt goedkoop de licenties kopen, waar u op de officiële en legale manier gebruik van kunt maken. Dat geldt bijvoorbeeld voor Microsoft Exchange, net als voor andere zakelijke toepassingen waarvoor u op zoek bent naar een goedkope licentie. Dankzij de gebruikte volumelicenties bespaart u dubbel, om de kosten voor uw IT binnen de perken te houden of zelfs eenvoudig te verlagen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.