10/26/2020
2 min
0

Gebruikte software kopen: Hoe werkt een tweedehands volumelicentie?

10/26/2020
2 min
0

Gebruikte software kopen, maar heeft u nog geen ervaring met een tweedehands volumelicentie? Het biedt mogelijkheden om dubbel te besparen op de kosten voor zakelijke software. Ondertussen is de oplossing 100% legaal en volledig audit proof, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

U kunt gebruikte software kopen voor bijvoorbeeld Windows Server, net als voor diverse andere toepassingen. We leggen u graag uit hoe dat werkt, zodat u daar net als diverse andere grote en kleinere bedrijven gebruik van kunt maken.

Licentie te koop: Open License Program

Op zoek naar een licentie te koop? Het is dé manier om zakelijk gebruik te maken van software, bijvoorbeeld op basis van het Open License Program. Dit programma van Microsoft maakt het mogelijk om hier op een heel flexibele manier mee om te gaan. Dit voorkomt hoge kosten, ook als u het aantal gebruikers wilt uitbreiden of juist wilt terugschalen.

U kunt software licenties kopen voor uw bedrijf, door gebruik te maken van de flexibele mogelijkheden die daarvoor beschikbaar zijn. Dat helpt kosten te besparen, omdat u de oplossing kunt afstemmen op de wijze waarop u daar binnen uw bedrijf gebruik van wilt maken.

Wij helpen u de gebruikte software te kopen, waarmee we ervoor zorgen dat u zelfs dubbel op de kosten kunt besparen. De tweedehands licenties zijn tot 70% goedkoper dan de nieuwe, terwijl ze op dezelfde manier werken en volledig audit proof zijn.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Software licenties met korting: tweedehands

Op zoek naar softwarelicenties met korting of benieuwd hoe u daar tweedehands gebruik van kunt maken? Wij kopen ze voor u in, bij bedrijven die daar op dat moment geen behoefte mee aan hebben. Wij bieden ze opnieuw aan, zodat u de kans heeft om daar op een voordelige wijze gebruik van te maken.

Op die manier gaat het om een tweedehands licentie, waarbij wij ervoor zorgen dat die netjes aan de regels en wettelijke verplichtingen voldoet. U kunt er volledig legaal en 100% audit proof gebruik van maken, om daar niet over in te hoeven zitten.

Voor Office en andere zakelijke toepassingen

Gebruikte software kopen voor Microsoft Office en andere zakelijke toepassingen? Wij helpen u graag op de kosten te besparen, met de kortingen tot 70%. Op die manier betaalt u nooit meer te veel, terwijl u er gewoon gebruik van kunt maken op de manier die u gewend bent. Er hoeft niets te veranderen, behalve dat u minder kosten maakt voor de licenties die u zakelijk nodig heeft. De makkelijkste besparing, die steeds meer grote en kleinere bedrijven ontdekken.

Lees hier alles over refurbished Microsoft software.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.