10/23/2020
1 min
0

Goedkope Microsoft software licentie: hoe maken bedrijven daar gebruik van?

10/23/2020
1 min
0

Een goedkope Microsoft software licentie gezocht voor zakelijk gebruik? Zowel het MKB als grotere bedrijven maken daar steeds vaker gebruik van. Ze besparen tot 70% op de kosten voor een licentie, door geen gebruik meer te maken van volledig nieuwe licenties.

In plaats daarvan kopen ze hun Microsoft licenties op Softtrader.nl. Een makkelijke manier om te besparen, terwijl het gaat om 100% originele licenties. Volledig audit proof en legaal, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Volume Licenties voor Microsoft software

U kunt hier zakelijk gebruik van maken met de Volume Licenties van Microsoft die er beschikbaar zijn, op basis van het Open License Program voor de software. U kunt licenties kopen en daar zo lang gebruik van maken als u wilt. En die licentie ook weer verkopen, op het moment dat u er geen behoefte meer aan heeft.

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om hun zakelijke licenties voor de producten van Microsoft aan ons te verkopen. Vervolgens kunnen wij u die weer aanbieden. Op die manier kunt u gebruik maken van een Volume Licentie van Microsoft, zonder dat u daar de volledige prijs voor hoeft te betalen. Het is dé manier waarop veel bedrijven besparen op hun licentiekosten, terwijl zij netjes voldoen aan alle belangrijke wetten en regels die er gelden.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Tweedehands licentie: tot 70% goedkoper

Benieuw daar wat dat kan opleveren? Bedrijven die tweedehands software licenties kopen besparen daarmee tot 70% ten opzichte van de nieuwprijs. Voor dezelfde licentie, bijvoorbeeld om goedkoop gebruik te maken van Office.

Het is een goedkope Microsoft software licentie, die verder op geen enkele manier verschilt van een nieuw exemplaar. Het is een makkelijke methode om op de kosten te besparen, met licenties die tijdens een audit geen problemen zullen opleveren. Volledig legaal en volgens alle regels die er gelden, om daar zakelijk gebruik van te kunnen maken.

Office en andere Microsoft-licenties

Zelf ook gebruik maken van goedkope Microsoft software licenties? U kunt die kopen voor Microsoft Office, net als voor andere toepassingen en software waar u gebruik van maakt. We helpen u graag de licentiekosten omlaag te brengen, terwijl u ondertussen netjes blijft voldoen aan de regels die er gelden.

Meer weten over een goedkope Microsoft licentie door gebruik te maken van het tweedehands aanbod bij ons in de online marktplaats? Stel uw vragen door contact op te nemen, dan leggen we u graag uit hoe ook u daar zonder problemen gebruik van kunt maken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.