10/23/2020
2 min
0

Gebruikte software: Volume Licenties van Microsoft

10/23/2020
2 min
0

Gebruik maken van gebruikte software en op die manier een Volume Licentie van Microsoft aanschaffen? Eenvoudig besparen op de softwarekosten voor het MKB. Wij maken het organisaties gemakkelijk om geld te besparen, zonder in te leveren aan mogelijkheden. En uiteraard 100% legaal, volgens de Microsoft richtlijnen en dus audit-proof.

Hoe zit dat? Gebruikte Microsoft licenties kunnen opnieuw worden aangeboden, om daar als volgende organisatie gebruik van te maken. Steeds gebruikelijker binnen het MKB, omdat meer bedrijven ontdekken dat ze op die manier eenvoudig veel kosten kunnen besparen. Voor een goedkope Microsoft software licentie, die netjes aan de belangrijke richtlijnen daarvoor voldoet.

Waarom gebruikte software? Veel goedkoper dan nieuwe pakketten

Er geldt een belangrijke redenen om gebruikte software te gebruiken: het is goedkoper dan de nieuwe pakketten. Dat betekent dat u eenvoudig kunt besparen op de software, die precies hetzelfde werkt als het origineel. U kunt de software installeren zoals u dat ook met een nieuw pakket zou doen, gewoon alsof u daarvan de eerste gebruiker bent.

Tip: u kunt zelfs de SNGL Volume Licenties van Microsoft gewoon in de gewenste taal installeren, zodat u daar gebruik van kunt maken alsof u de eerste gebruiker bent.

De gebruikte Microsoft licentie helpt veel MKB organisaties kosten te besparen, terwijl ze op de officiële manier gebruik kunnen maken van belangrijke software. Zodat ze tijdens een audit netjes aan de richtlijnen voldoen, zonder dat ze daarvoor aan de andere kant grote investeringen hoeven te doen.

Tip: de Volume Licenties van Microsoft zijn uitstekend schaalbaar. Dat betekent dat u dubbel bespaart. Met gebruikte software, net als door het aantal gebruikers of licenties mee te laten groeien met de ontwikkeling van de organisatie.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Gebruikte Microsoft licentie: 100% legaal

Uiteraard zorgen we er met de gebruikte software voor Microsoft Volume licenties voor dat u netjes aan de voorwaarden en richtlijnen voldoet. Zoals Microsoft die zelf heeft opgesteld, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Dat betekent een goedkope Microsoft software licentie, waarmee u ook tijdens een audit geen problemen zal ervaren. In plaats daarvan kunt u gewoon aangeven dat u gebruikte software heeft gekocht, aan de hand van een officiële licentie die al een keer eerder door een andere organisatie gebruikt werd.

Goedkope Microsoft software licentie: online kopen

Een goedkope Microsoft software licentie kopen? We maken het u online graag gemakkelijk. U kunt daar uw Volume Licenties kopen, net als de andere pakketten die er beschikbaar zijn. Speciaal voor het MKB, zodat u beschikt over een tweedehands Microsoft licentie. Die u kunt gebruiken alsof u daarvan de eerste eigenaar bent. En waar u in de praktijk dus niets van merkt, behalve dat u veel minder kosten hoeft te maken om deze te kunnen installeren en gebruiken. Vraag hier een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.