10/23/2020
1 min
0

Tweedehands Microsoft volume licentie: is dat legaal en officieel?

10/23/2020
1 min
0

Denkt u na over een tweedehands Microsoft volume licentie? Een uitstekende keuze, waar steeds meer bedrijven gebruik van maken.

Uiteraard wilt u weten of dit legaal en officieel is. En dat is het, dus dit zijn geen redenen meer om het niet een keer uit te proberen. Sinds een eerdere gerechtelijke uitspraak op Europees niveau. Daaruit werd duidelijk dat het is toegestaan om een licentie voor software door te verkopen. Bijvoorbeeld aan ons, waardoor we de licenties voordelig kunnen inkopen bij andere organisaties. Om ze u vervolgens weer aan te bieden.

Volgens Europese richtlijnen

Bij Softtrader handelen we 100% volgens de belangrijke Europese richtlijnen op dit gebied. Opgesteld door het Europees Parlement, waar zowel Microsoft als andere aanbieders zich aan dienen te houden.

Het betekent in de praktijk dat u de kans heeft om een tweedehands Microsoft volume licentie te kopen. Het maakt het makkelijk om op de IT-kosten te besparen, dankzij de lagere kosten voor de licenties die u nodig heeft. Met de mogelijkheid om de laatste versie van software te gebruiken. Of met downgrade-rechten, zodat er een andere versie beschikbaar is.

100% legaal en officieel

De tweedehands Microsoft volume licentie en andere gebruikte Microsoft licenties zijn 100% legaal en volledig officieel. Geen zorgen tijdens een audit, omdat u gewoon aan kunt geven hoe u de licenties gekocht heeft. Een belangrijk voordeel voor veel ondernemingen, omdat u zich daar op die manier geen zorgen over hoeft te maken.

Bovendien hebben we de gebruikte licenties gewoon op voorraad. In de meeste gevallen kunnen we die meteen leveren, zodat u daar vlot gebruik van kunt maken. De makkelijkste manier om te besparen op de kosten, zonder dat u gebruik hoeft te maken van illegale of niet-officiële oplossingen. Doe het in plaats daarvan netjes volgens de richtlijnen, met de tweedehands Microsoft volume licenties die er beschikbaar zijn.

Bekijk onze pre-owned licenties banner

Tweedehands Microsoft Volume Licentie kopen

Een tweedehands Microsoft volume licentie kopen en benieuwd naar wat er beschikbaar is? Ontdek de licenties waar u online een keuze uit kunt maken. Bijvoorbeeld voor Microsoft Visio, net als voor andere zakelijke software waar u naar op zoek bent. Wij zorgen voor een zo breed mogelijk aanbod, zodat u daar online op een legale en officiële manier een keuze uit kunt maken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.