10/23/2020
1 min
0

Legaal tweedehands kopen: zakelijke Microsoft software met korting

10/23/2020
1 min
0

Legaal tweedehands licenties kopen? Microsoft software hoeft niet duur te zijn, als u gebruik maakt van de tweedehands licenties. Een voordelige keuze, waarmee u net als andere organisaties de laagste prijs betaalt.

We zorgen er bij Softtrader al jaren voor dat u daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. 100% legaal en zonder zorgen, omdat we volledig handelen volgens de richtlijnen en voorwaarden die zijn opgesteld door het Europese Hof van justitie in haar uitspraak van 3 juli 2012 C-128/11. Bedrijven besparen hierdoor op onnodige kosten.

Niet populair bij Microsoft

Microsoft staat niet te springen om tweedehands licenties aan te bieden. Wat ons betreft een teken aan de wand, waarmee blijkt dat dit juist een uitstekend idee is. Microsoft blijft liever (te) dure nieuwe licenties verkopen, maar kan de groeiende populariteit van de gebruikte alternatieven niet volledig het hoofd bieden.

De EU-wetgeving is glashelder, daar is geen speld tussen te krijgen. Toch probeer Microsoft nog altijd te voorkomen dat tweedehands licenties tot gemeengoed verworden. Het is belangrijk om goed naar de feiten te kijken. Die laten namelijk zien dat de gebruikte licenties een uitstekend alternatief zijn. Stukken goedkoper dan nieuw en goed beschikbaar, dankzij de licenties die we voor u inkopen bij organisaties die daar geen gebruik (meer) van maken.

Wettelijk mogelijk en 100% audit-proof

Het Europees Parlement creëerde de mogelijkheid om daar gebruik van te maken. Dit werd door het Europese Hof van Justitie in 2012 bekrachtigd, waardoor er geen sprake meer is van twijfel.

We volgen bij Softtrader altijd de richtlijnen zoals die zijn opgesteld door het Europese Hof en zorgen voor oplossingen die 100% audit-proof zijn. Krijgt u een audit? Dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De volume licenties zijn geschikt voor zakelijk gebruik waarbij u een veel lagere prijs betaald, omdat het gaat om tweedehands licenties.

Vragen over licenties van Softtrader banner

Legaal tweedehands kopen: licenties voor Microsoft software

Wilt u legaal tweedehands kopen? Bestel licenties voor Microsoft software. U kunt online de verschillende licenties kopen, waarmee we ervoor zorgen dat u eenvoudig op de kosten bespaart. Bijvoorbeeld als u zoekt naar Microsoft Office. Normaal gesproken een dure licentie, op basis van het pakket dat u graag wilt gebruiken. Speciaal voor ondernemingen, zodat u en de medewerkers daarmee uit de voeten kunnen. We adviseren u graag over het legaal kopen van tweedehands software.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.