10/26/2020
1 min
0

Tweedehands software kopen: 100% legaal en toch makkelijk besparen

10/26/2020
1 min
0

Tweedehands software kopen en benieuwd hoe dit toch 100% legaal kan zijn? Steeds meer grote en ook kleinere organisaties besparen op de IT-kosten, door gebruik te maken van de gebruikte licenties. Ze zijn volledig legaal en audit proof, terwijl ze minder kosten dan de nieuwe exemplaren

De gebruikte licenties zijn er bijvoorbeeld voor Office 2016, net als voor andere software waar u zakelijk gebruik van wilt maken. Wij hebben praktisch iedere licentie te koop waar u naar zoekt, en maken het u graag eenvoudig om die aan te schaffen en te gebruiken.

Legale licenties: 100% audit proof

Software licenties kopen en zeker weten dat u daar (ook op termijn) geen problemen mee krijgt? Wij begrijpen dat u als organisatie op zoek bent naar officiële licenties, om de software probleemloos te gebruiken.

Alle licenties die we inkopen zijn 100% legaal en volledig audit proof. Tijdens een software-audit kunt u ze zonder problemen laten zien, waarmee u bewijst dat u er via de officiële kanalen gebruik van maakt. Het belangrijkste verschil met de nieuwe licenties is dat ze al een keer eerder gebruikt zijn. Ze zijn net zo officieel en legaal, waardoor dit zakelijk een uitstekende keuze is.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Software licenties kopen: uitgebreid aanbod

Software licenties kopen en daarmee op de kosten voor de IT besparen? U heeft de keuze uit een breed aanbod. Gaat het u om licenties voor Office of wellicht voor Microsoft Exchange. Wij zorgen ervoor dat u de software kunt gebruiken waar u zakelijk naar op zoek bent.

We hebben praktisch iedere licentie te koop en kunnen daar zelfs naar op zoek gaan indien uw voorkeur niet beschikbaar is. We denken graag met u mee over de mogelijkheden, en kunnen natuurlijk uitleggen over de wijze waarop andere klanten daar al gebruik van maken.

Tweedehands software kopen: licenties voor bedrijven

Tweedehands software kopen en benieuwd naar de manier waarop andere bedrijven dat aanpakken? Als ze licenties kopen gebruiken ze daarvoor onze scherpe aanbiedingen. De licenties zijn tot 70% goedkoper dan een nieuw exemplaar. Ondertussen kunt u daar volledig legaal en officieel gebruik van maken.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.