10/23/2020
2 min
0

Pre-Owned volume licenties bij Softtrader: hoe werkt het?

10/23/2020
2 min
0

OLP volume licenties die 100% legaal en volledig audit-proof zijn kopen? Bij Softtrader kunt u tot 70% besparen op de aanschaf van Microsoft software. Softtrader koopt gebruikte licenties in bij bedrijven die daar geen gebruik meer van maken. We bieden u die licenties voordelig aan, netjes volgens de regels, richtlijnen en wetten die er gelden.

Op die manier zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u de zakelijke licentie voor Microsoft Office een stuk goedkoper kunt bestellen. Het is de makkelijkste manier om op de kosten te besparen, terwijl u volledig legaal een licentie koopt. Het gaat om gebruikte licenties, die op basis van een gerechtelijke uitspraak uit 2012 opnieuw gebruikt mogen worden. Hierdoor is het mogelijk om licenties tegen een lager bedrag aan te schaffen.

Open License Program licenties

Benieuwd naar de licenties die er beschikbaar zijn? Bij Softtrader kies je bijvoorbeeld voor Windows Server 2019. De licentie is alleen geschikt voor zakelijk gebruik. De tweedehands licentie is tot 70% goedkoper bij Softtrader.

Daarnaast zijn er natuurlijk andere licenties beschikbaar, altijd gericht op zakelijk gebruik. We hebben aanbod voor kleine organisaties, voor middelgrote bedrijven en voor grote klanten met een groot aantal licenties. Op die manier zorgen we ervoor dat u flink op de kosten kunt besparen. En twijfelt u over het gebruik van een gebruikte licentie? We hebben daar bij Softtrader veel ervaring mee, waardoor we u goed kunnen uitleggen over hoe het werkt. En minstens zo belangrijk, we wijzen graag op andere klanten die er al gebruik van maken. Naar volledige tevredenheid, zowel voor Project 2019 als voor andere licenties die er beschikbaar zijn.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Gebruikte licenties: 100% legaal

Benieuwd hoe de zakelijke licenties werken als u die koopt bij Softtrader? Het gaat om 100% legale licenties, op basis van een gerechtelijke uitspraak uit 2012. Dat betekent dat u er zonder problemen via de officiële weg gebruik van kunt maken. De licentie is audit-proof, waardoor u ook op dat moment niet in de problemen komt. In plaats daarvan kunt u bijvoorbeeld werken met Windows Server of andere software, gewoon zoals u dat ook zou doen met een nieuwe licentie. We vertellen u er graag meer over, zodat u hiermee eenvoudig een goedkope keuze maakt.

Extra goedkope Microsoft Volume Licentie: tweedehands

Wilt u zelf ook gebruikte licenties kopen en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Wij leggen u graag uit hoe u gebruik kunt maken van de tweedehands software licenties. Als alternatief voor de nieuwe product sleutels, om daar vervolgens op min of meer dezelfde manier gebruik van te maken. U merkt geen verschil, behalve dat u een veel lagere prijs betaalt. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.