10/23/2020
1 min
0

Goedkope tweedehands Microsoft Volume-licentie: tot 70% goedkoper

10/23/2020
1 min
0

Tweedehands Microsoft Volume Licentie kopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Andere bedrijven besparen tot 70% op de licenties die ze kopen, terwijl ze daar 100% legaal en volledig audit-proof gebruik van maken.

Het is belangrijk om het licentiemodel goed te leren kennen, zodat u weet wat er beschikbaar is. Uiteraard kunnen we u daar meer over vertellen, bijvoorbeeld als u weinig ervaring heeft met licenties voor software.

U kunt bovendien gebruikte licenties kopen, van organisaties die daar op dit moment geen behoefte meer aan hebben. Wij kopen die voordelig voor u in, zodat we ze daarna aan u kunnen aanbieden. De verkopende partijen zijn op basis van een eerdere gerechtelijke uitspraak officieel eigenaar van de licenties, waardoor ze de mogelijkheid hebben om die te verkopen. Wij kopen de licenties in en bieden ze weer aan, zodat u er op een voordelige manier mee aan de slag kunt.

Gebruikte licenties kopen: dubbel besparen

Een tweedehands Microsoft Volume Licentie biedt op die manier twee kansen om op de kosten te besparen. De Volume Licenties zijn er voor bedrijven met 5 tot 250 licenties, zodat u daar op een flexibele manier gebruik van kunt maken. Het is eenvoudig om het aantal licenties aan te passen, als er meer gebruikers bij komen of als dit aantal aan de andere kant juist terugloopt.

Door daarnaast gebruik te maken van tweedehands licenties betaalt u daar een veel lagere prijs voor. Dit scheelt tot 70% op de kosten voor de licenties, terwijl u daar 100% legaal en audit-proof gebruik van kunt maken. Op die manier is het een dubbele besparing, waardoor de ICT-kosten binnen de organisatie eenvoudig flink omlaag kunnen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft licenties kopen: goedkoper dan u gewend bent

Zoekt u naar Microsoft licenties om te bestellen, maar wilt u daar liever niet te veel voor betalen? Wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van tweedehands Microsoft Volume Licenties. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, is 100% legaal en werkt net zo eenvoudig als een nieuwe licentie.

Zoekt u een licentie voor Microsoft SQL Server, Windows Server of voor Office 2021 of voor andere software? Wij leggen u graag uit hoe u daar goedkoop en legaal gebruik van kunt maken, op de manier die ook steeds meer grote en kleinere andere organisaties gebruiken. Vraag hier een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.