10/26/2020
1 min
0

Office voor bedrijven licentie: wat is er beschikbaar?

10/26/2020
1 min
0

Een Office voor bedrijven licentie kopen? U heeft de keuze uit een aantal varianten, die ook tweedehands en gebruikt beschikbaar zijn. De goedkoopste keuze om Office te kopen, zodat u daar zakelijk goed gebruik van kunt maken.

Voor Office voor bedrijven zijn goedkope zakelijke licenties beschikbaar. De makkelijkste manier om de kosten voor IT te drukken, zonder dat u daar in de praktijk iets van zal merken.

Pakketten voor Office

Benieuwd naar de pakketten voor Office die er beschikbaar zijn? We zijn uw specialist in gebruikte en tweedehands licenties. Die zijn beschikbaar voor de volgende uitvoeringen:

  • Microsoft Office Standard

Heeft u voldoende aan het standaardpakket? Het biedt de mogelijkheid tot Telemetry, Volume Activery en Group Policy. Bovendien kunt u gebruik maken van Remote Desktop Services. Houd er dan wel rekening mee dat u de laatste versie van het Windows-besturingssysteem nodig heeft of gebruik dient te maken van een recente versie van Windows Server. We adviseren u graag over deze mogelijkheden.

  • Microsoft Office Professional Plus

Gebruik maken van de uitgebreide variant van Microsoft Office voor bedrijven? Kies de Plus-uitvoering, met Skype for Business, Access en mogelijkheden voor Archiving, BI, IRM en meer Remote Desktop Services.

Tip: twijfelt u voor de Office voor bedrijven licentie tussen de beide uitvoeringen? Vraag het onze specialisten, dan denken we graag met u mee aan de hand van de behoeften binnen uw organisatie of bedrijf.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Tweedehands licenties uit 2010, 2013, 2016 en 2019

Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende tweedehands Office licenties. Zoekt u naar de versie uit 2019, uit 2016 of wellicht uit 2013 of 2010? We zorgen er met de gebruikte licenties voor dat u met de software kunt blijven werken die u al langere tijd gebruikt.

Wilt u upgraden naar nieuwere versies van de software? Wij zorgen ervoor dat u de Office voor bedrijven licentie kunt aanschaffen. Tweedehands en 100% legaal en officieel. Om eenvoudig op de kosten te besparen, terwijl u netjes voldoet aan de belangrijke richtlijnen die er op dit gebied gelden.

Goedkope Office licentie kopen?

Een Office licentie kopen voor uw bedrijf, maar daar liever niet te veel voor betalen? U heeft online de keuze uit een groot aantal licenties. Uiteraard voor Microsoft Office, net als voor andere zakelijke software waar u naar zoekt. We zijn uw online specialist, zodat ook u eenvoudig op de kosten voor IT kunt besparen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.