10/23/2020
1 min
0

Office voor Bedrijven: speciaal voor grote en kleine organisaties

10/23/2020
1 min
0

Aan de slag met Office voor Bedrijven? De oplossingen zijn er speciaal voor grote en kleine(re) organisaties, afhankelijk van de licentie en het pakket dat u kiest. Wilt u er allemaal tegelijk mee kunnen werken of de kosten juist in de hand houden?

Wij hebben de oplossingen beschikbaar, dankzij de goedkope zakelijke licenties. 100% legaal en volledig audit proof, om u daar geen zorgen over te hoeven maken.

Office licentie: nieuw of gebruikt

De Office-licentie is er in twee varianten:

  • Nieuwe licentie
  • Gebruikte licentie

De nieuwe licentie is de favoriete keuze van veel bedrijven die hier nog weinig ervaring mee hebben. Bedrijven die regelmatig zakelijke (volume) licenties kopen maken liever gebruik van de gebruikte exemplaren. Op die manier kunnen ze Microsoft Office op de officiële manier gebruiken, zonder dat ze daar de bekende hoge prijzen voor betalen.

In plaats daarvan zorgen we er met de goedkopere tweedehands licenties voor dat de kosten omlaag kunnen. U kunt gebruik maken van Office voor Bedrijven, zonder dat u daar een hoge prijs voor hoeft te betalen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Microsoft Office: onmisbaar voor iedere organisatie

Microsoft Office is onmisbaar voor iedere organisatie, zowel groot als klein. Krijg meer gedaan met de Office-apps, bijvoorbeeld dankzij de ingebouwde hulpprogramma’s. En werk op een ander moment beter samen of bouw het bedrijf op door meer inzicht te krijgen in klanten en de bestellingen die ze plaatsen.

Het is met de Office-programma’s van Microsoft goed mogelijk om gegevens te beschermen en daar op een heel eenvoudige manier mee te werken. Bovendien garandeert Microsoft 99,9% uptime, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Het zijn goede voorbeelden van voordelen waar iedere organisatie van kan profiteren. In ons geval voor een lage prijs, dankzij de gebruikte licenties voor Office voor Bedrijven.

Office voor Bedrijven: licentie kopen

Aan de slag met Office voor Bedrijven en daarvoor een licentie kopen, maar er liever niet te veel voor betalen? Wij hebben de zakelijke licenties voor Office in veel gevallen gewoon op voorraad. Dat betekent dat u daar meteen mee aan de slag kunt, op basis van de lage en scherpe prijs die er geldt voor de gebuikte licenties.

Het is dé manier waarop andere bedrijven tot 70% besparen op de kosten voor een nieuwe licentie. 100% legaal en volledig audit proof, waardoor u daar sowieso zonder problemen gebruik van kunt maken. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.