10/23/2020
1 min
0

Microsoft software kopen voor bedrijven: overzicht van het aanbod

10/23/2020
1 min
0

Microsoft software kopen en daarvoor benieuwd naar het aanbod voor bedrijven? U heeft de keuze uit een aantal zakelijke licenties, voor de diverse toepassingen waar zowel grote ondernemingen als het MKB gebruik van maken.

Dankzij de tweedehands licenties die er beschikbaar zijn kunt u goedkoop gebruik maken van bijvoorbeeld Office voor bedrijven . Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal andere licenties, waarvan we de belangrijkste graag voor u op een rij zetten.

Microsoft software kopen: een overzicht

U kunt Microsoft software kopen zoals licenties voor Office. Daarnaast heeft u een aantal andere mogelijkheden:

Microsoft Office, Visio en Project

Microsoft Office is het meest bekende pakket voor bedrijven. Met Word, Excel, PowerPoint en een aantal zakelijke toepassingen zoals Outlook en Access. Als u gebruik maakt van tweedehands Microsoft software is dat een stuk goedkoper dan de nieuwe licenties, terwijl u er op dezelfde manier mee kunt werken.

Andere licenties zijn die voor bijvoorbeeld Microsoft Visio en Microsoft Project. Het zijn licenties voor Microsoft software die u zakelijk kunt kopen, zodat u en uw medewerkers daarmee kunnen werken. Goedkoper dan nieuwe licenties, door er tweedehands of gebruikt gebruik van te maken. Het kan tot 70% van de prijs schelen, terwijl de licentie 100% legaal is en daarmee ook zonder problemen officiële audits zal doorstaan.

Softtrader Banner Windows Server Standard & Datacenter

Windows Server, Exchange Server en SQL Server

En benieuwd naar wat er zakelijk nog meer beschikbaar is op het moment dat u software wilt kopen? U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Windows Server, Exchange Server en SQL Server. De licenties daarvoor maken zakelijk allerlei belangrijke toepassingen mogelijk. Geschikt voor grote organisaties en voor het MKB, zodat u daar op professioneel niveau mee kunt werken.

Gebruikte software: 3 handige voordelen

De gebruikte softwarelicenties zijn goedkoper dan nieuwe exemplaren. Bovendien kunt u nog licenties kopen die op bekende verkooppunten niet meer beschikbaar zijn. U kunt rekenen op updates en downgrade-rechten die aan een licentie verbonden zijn, terwijl u de licenties niet meer hoeft te registreren bij de fabrikant. Ook zonder die registratie voldoet u netjes aan de eisen, zodat u er 100% legaal en volledig audit-proof gebruik van kunt maken. Meer weten over zakelijke Microsoft licenties die u kunt kopen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.