10/26/2020
2 min
0

Tweedehands Microsoft volume licentie: de keuze van slimme ondernemers

10/26/2020
2 min
0


Een tweedehands Microsoft volume licentie kopen? De ideale zakelijke keuze, waar steeds meer slimme ondernemers gebruik van maken.

Binnen het MKB net als bij verschillende grotere organisaties waar we voor werken. Op die manier hoeven de licenties voor zakelijke software niet meer te kosten wat u daar normaal gesproken voor betaalt. Aan de andere kant kunt u er wel gewoon gebruik van maken zoals u gewend bent. De licenties zijn 100% legaal en volledig audit proof, om u ook daar geen zorgen over te hoeven maken.

Volume licenties: schaalbaar binnen uw bedrijf

Met de tweedehands Microsoft volume licenties profiteert u op twee manieren:

  • Schaalbaar binnen uw bedrijf Dankzij de volumelicenties van Microsoft op basis van het Open License Program (OLP) schaalt het aantal gebruikers eenvoudig mee met uw bedrijf. Omhoog en omlaag, in de meeste gevallen tegenwoordig zelfs zonder de ondergrens van minimaal 5 gebruikers. Zo betaalt u nooit te veel, dankzij de flexibele manier om gebruik te maken van de licenties.
  • Goedkoper dan nieuwe licenties Met een tweedehands licentie van Microsoft kunt u gebruik maken van de originele software en voldoet u netjes aan alle juridische richtlijnen. Niets om u zorgen over te hoeven maken, terwijl u veel minder betaalt dan wanneer u gebruik zou maken van de nieuwe licenties.

Steeds meer ondernemers bij zowel MKB-organisaties als grotere bedrijven maken gebruik van de Microsoft licenties die andere ondernemingen verkopen. Omdat ze er geen gebruik meer van maken of overstappen op andere licenties. Dat betekent dat er tweedehands licenties beschikbaar zijn, die precies zo werken als de nieuwe exemplaren. Met het enige, en belangrijke, verschil dat ze een stuk goedkoper zijn dan u zou verwachten.


Microsoft licenties verkopen: juridisch toegestaan

Uw Microsoft licenties verkopen op het moment dat u er geen gebruik meer van maakt? Een gerechtelijke uitspraak maakt dat officieel mogelijk. 100% legaal en audit proof, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. En naarmate meer bedrijven hun gebruikte licenties aan ons verkopen kunnen wij die andersom weer beschikbaar maken voor andere organisaties. Zo kunt u de tweedehands Microsoft volume licenties kopen voor een lagere prijs dan de nieuwe exemplaren. Licenties die precies hetzelfde werken, maar die helpen om de bedrijfskosten voor software en licenties eenvoudig binnen de perken te houden.

Tweedehands software te koop: zakelijke licenties

Benieuwd naar de tweedehands software die er te koop is? Wij bieden zakelijke licenties aan, voor de verschillende programma’s waar u binnen de organisatie gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld voor MS Visio, Windows Server, Office net als de andere Microsoft-licenties waar u wellicht naar op zoek bent.

U kunt online licenties kopen om de software te gebruiken, volledig legaal en audit proof. Op die manier bespaart u eenvoudig op de kosten, terwijl u de licenties kunt gebruiken als u dat ook met een nieuw exemplaar zou doen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.