10/21/2020
2 min
0

Volume Licentie van Microsoft: 4 mogelijkheden voor bedrijven

10/21/2020
2 min
0

Een Volume Licentie van Microsoft kopen en benieuwd naar de beschikbare zakelijke mogelijkheden? We zetten de 4 Volume Licensing varianten voor u op een rij in dit artikel.

Microsoft probeert klanten met verschillende licenties zo goed mogelijk te helpen, bijvoorbeeld bij hun digitale transformatie. U heeft de keuze uit verschillende licentieprogramma’s, afgestemd op uw bedrijf en op de manier waarop u er gebruik van wilt maken.

Tip: besparen op iedere Volume Licentie van Microsoft? Gebruik onze tweedehands licenties, die tot 70% goedkoper zijn. 100% legaal en audit proof, waardoor steeds meer organisaties daar gebruik van maken.

Volume Licensing: 4 programma’s

Benieuwd naar de programma’s voor Volume Licensing? We zetten de 4 commerciële licensing agreements voor u op een rij:

  • Enterprise Agreement
  • Open Programs
  • Microsoft Products and Services Agreement
  • Select Plus

Enterprise Agreement

Een Enterprise Agreement is de beste keuze voor organisaties met circa 500 gebruikers of meer. U profiteert van maximale flexibiliteit om cloudservices aan te schaffen, net als software licenties binnen één overeenkomst.

Open Programs

Het Microsoft Open License Program (OLP) is een eenvoudige en voordelige keuze voor kleine tot gemiddeld grote organisaties. U kunt op een heel flexibele manier gebruik maken van de meest recente Microsoft-software.


Softtrader Banner Windows Server Standard & Datacenter

Microsoft Products and Services Agreement

Het Microsoft Products and Services Agreement is een overeenkomst voor commerciële organisaties, overheden en academische instellingen met 250 of meer gebruikers of apparaten. Het is een interessante keuze voor zowel cloudservices als voor software on-premise.

Select Plus

Select Plus is er nog steeds voor de publieke sector, maar helaas niet meer voor nieuwe commerciële overeenkomsten. Alleen overheden en academische instellingen kunnen daar op dit moment nog gebruik van maken.

Volume Licentie van Microsoft: tweedehands is goedkoper

Gebruik maken van een Volume Licentie van Microsoft, met de mogelijkheid om maximaal op de kosten te besparen? Dan is het een goed idee om onze tweedehands licenties te kopen. U bespaart daarmee tot 70% op de kosten, zonder dat u het aantal licenties waar u gebruik van maakt hoeft te beperken.

Zoekt u bijvoorbeeld naar Microsoft Visio of een licentie voor andere software? Dankzij tweedehands licensing hoeft u daar niet langer veel kosten voor te maken. In plaats daarvan helpen we u op de kosten te besparen, met de licenties die we inkopen bij bedrijven die daar geen behoefte meer aan hebben. We maken ze opnieuw beschikbaar, uiteraard 100% legaal en volledig audit proof. U kunt daar gebruik van maken zoals met een nieuwe licentie, om via de officiële kanalen gebruik te maken van de zakelijke software van Microsoft.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.