10/26/2020
1 min
0

Tweedehands Microsoft Volume-licentie: hoe werkt dat in de praktijk?

10/26/2020
1 min
0

Ze bekijken bijvoorbeeld het licentiemodel voor Windows Server, net als voor andere zakelijke licenties waar zij gebruik van kunnen maken. Dat wordt helaas niet altijd helemaal duidelijk, omdat de bedrijfslicenties anders in elkaar zitten dan die voor particulieren. Bovendien is er naast de nieuwe software ook tweedehands software te koop. U gebruikt dan dezelfde licenties, al werden die al eerder gebruikt door een andere organisatie. Wij vragen hen hun Microsoft licenties te verkopen als ze die niet meer gebruiken, om ze u goedkoop aan te kunnen bieden.

Geschikt voor 2 tot 250 gebruikers

Voordat we het voordeel van een tweedehands Microsoft Volume-licentie kunnen uitleggen is het ook belangrijk om goed te weten wat die focus op het volume inhoudt. Het gaat om licenties geschikt voor 2 tot 250 gebruikers. Dat betekent dat veel MKB-organisaties en grotere bedrijven daar goed gebruik van kunnen maken.

Met de licentie heeft u de mogelijkheid om de software als het ware te ontgrendelen. U koopt een licentie voor het aantal medewerkers of gebruikers waarmee u bent, zodat u de software van bijvoorbeeld Microsoft kunt gebruiken. De tweedehands Microsoft Volume-licenties behoren tot het zakelijke aanbod, waarmee u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van de Office-toepassingen.

Maximale flexibiliteit: op- en terugschalen

Eén van de grote voordelen van de Volume-licenties van Microsoft is dat u daarmee de mogelijkheid heeft om op- en weer terug te schalen. U kunt opschalen zodra er meer gebruikers bijkomen, en weer terugschalen als dat aantal afneemt. Op die manier is het de meest flexibele keuze, zodat u alleen betaalt voor waar u daadwerkelijk gebruik van maakt.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Licenties kopen: tweedehands is veel goedkoper

Daarnaast kunt u de licenties voor Microsoft-software zonder problemen tweedehands kopen. U kunt onze licenties kopen, die eerder werden gebruikt door een andere organisatie. Dat geldt voor Microsoft Visio, net als voor de andere Microsoft software waar u zakelijk naar op zoek bent. De gebruikte Microsoft Volume-licenties zijn 100% officieel en volledig audit-proof. U krijgt netjes een bewijs van de aankoop, zodat u dat tijdens de audit kunt laten zien. Het is dé manier waarop steeds meer organisaties besparen op de kosten voor de licenties die ze nodig hebben.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.