10/23/2020
1 min
0

Tweedehands Microsoft Volume Licentie: goedkoop en flexibel

10/23/2020
1 min
0

Een Microsoft Volume Licentie kopen en daarmee zo efficiënt mogelijk gebruik maken van zakelijke software? Tweedehands software biedt een belangrijke extra kans, bovenop de reguliere voordelen van de licenties.

De Microsoft Volume Licentie is niet voor niets de ideale keuze voor het MKB en andere organisaties. De licenties zijn eenvoudig schaalbaar en het is in veel gevallen niet eens meer nodig om gebruik te maken van minimaal 5 gebruikers. Bovendien betaalt u een scherpe prijs, die dankzij de gebruikte software nog een stuk verder omlaag kan.

Flexibel: eenvoudig schaalbaar

De Microsoft Volume Licentie is goed schaalbaar, zodat u daar gebruik van kunt maken op de schaal die u wenst. In theorie kunt u er in uw eentje mee van start gaan in de garagebox of op een zolderkamer, om dit uit te breiden naar honderden medewerkers in een grote organisatie.

De softwarelicenties groeien mee met uw onderneming. Op het moment dat u groeit, maar ook door weer in te krimpen als u minder gebruikers nodig heeft. De Microsoft Volume Licentie is wat dat betreft een efficiënte keuze, iets waar de tweedehands licenties nog een belangrijke schep bovenop kunnen doen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Goedkoop en efficiënt

Zou u gebruikte licenties kopen? Dat is 100% audit proof en volledig legaal. En bovendien, dat is nog goedkoper en efficiënter dan u op dit moment al werkt. U betaalt een nog lagere prijs voor de licenties, waardoor het niet nodig is om daar veel kosten voor te maken. De tweedehands software licenties werden eerder al een keer gebruikt. Toch werken ze nog precies hetzelfde als de nieuwe licenties, omdat er bij software geen sprake is van ‘slijtage’.

Het is wat dat betreft niet vreemd dat steeds meer organisaties gebruik maken van een tweedehands Microsoft Volume Licentie. Op die manier profiteren ze van de belangrijke voordelen van deze zakelijke licenties, plus de voordelen van gebruikte software. Een goedkopere keuze voor schaalbare software, om daarmee heel efficiënt te kunnen werken.

Extra goedkope Microsoft Volume Licentie: tweedehands

Wilt u zelf ook gebruikte licenties kopen en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Wij leggen u graag uit hoe u gebruik kunt maken van de tweedehands software licenties. Als alternatief voor de nieuwe product sleutels, om daar vervolgens op min of meer dezelfde manier gebruik van te maken. U merkt geen verschil, behalve dat u een veel lagere prijs betaalt. Vraag hieronder een offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.