10/26/2020
2 min
0

Tweedehands softwarelicenties: eenvoudig besparen

10/26/2020
2 min
0

Tweedehands softwarelicenties kopen? Het is een keuze die steeds meer organisaties maken, waarmee ze eenvoudig besparen op hun bedrijfskosten. Ze maken minder kosten voor de software die ze gebruiken. Bespaar met een tweedehands Microsoft licentie, terwijl u daar volledig legaal gebruik van kunt maken. De licenties zijn 100% audit-proof, zodat u daar geen risico mee loopt. Ondertussen betaalt u een veel lagere prijs dan voor de nieuwe licenties, zodat u net als andere organisaties de mogelijkheid heeft om slim op de kosten te letten.

Wat is een tweedehands Microsoft licentie?

Zo’n tweedehands softwarelicentie van Microsoft, wat is dat precies? Het gaat om eerder gebruikte software, door een andere organisatie. Die kocht bijvoorbeeld een licentie binnen het Open License Program (OLP) van Microsoft. Om daar met een paar of met meerdere medewerkers gebruik van te maken. Die volume licenties van Microsoft zijn schaalbaar. En bieden ook de mogelijkheid om ze weer te verkopen, waarna wij ze beschikbaar maken via onze online marktplaats.

Op die manier kunt u een tweedehands Microsoft licentie kopen, die er eenvoudig voor zorgt dat de prijs een stuk lager uitvalt dan wanneer u de licentie helemaal nieuw zou bestellen. Het is een gebruikte Microsoft licentie, al merkt u daar tijdens het gebruik niets van. De software werkt gewoon zoals u dat gewend bent. En tijdens een audit kunt u aangeven dat u gebruik maakt van tweedehands software, die al eerder door een andere organisatie werd gebruikt. U hoeft daar niet geheimzinnig over te doen, want het gebruik van deze software is gewoon legaal.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Gebruikte Microsoft licentie kopen

Wilt u een gebruikte Microsoft licentie kopen? Dat kan voor Microsoft Office en voor Microsoft Exchange, net als voor Windows Server en een aantal andere zakelijke programma’s, waar u binnen uw organisatie waarschijnlijk gebruik van maakt. Of van wilt maken, maar waarvoor u aankijkt tegen de hoge kosten. Het is dan de moeite waard om de gebruikte licenties als alternatief te bekijken. Op die manier betaalt u een lagere prijs, terwijl u net als andere organisaties wel gewoon gebruik kunt maken van de software waar u naar op zoek bent.

U kunt online gebruikte Microsoft licenties kopen. Tweedehands softwarelicenties die al een keer werden gebruikt, waardoor u een veel lagere prijs betaalt dan voor een nieuwe licentie. Gewoon veilig en legaal om te gebruiken, waardoor ook tal van andere organisaties dat al doen. Zij besparen kosten ten opzichte van de bedrijven die nieuwe softwarelicenties kopen, waardoor ze ook hun diensten weer goedkoper kunnen aanbieden. Bekijk de gebruikte Microsoft licenties voor desbetreffende licenties die u nodig heeft. En heeft u vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Lees hier alles over refurbished Microsoft software.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.