10/23/2020
2 min
0

Tweedehands softwarelicenties: goedkoop Microsoft Exchange Server

10/23/2020
2 min
0

Goedkope tweedehands softwarelicenties, die maken het een stuk voordeliger om bijvoorbeeld gebruik te maken van Microsoft Exchange Server. Zakelijk binnen het MKB, met een officiële licentie die netjes voldoet aan de eisen die Microsoft daaraan stelt.

Een 100% officiële licentie, maar dan een stuk goedkoper dan volledig nieuw. Een gebruikte Microsoft licentie, bijvoorbeeld om gebruik te maken van Exchange Server. Er komt steeds meer vraag naar, nu meer MKB-bedrijven de mogelijkheden hiervan ontdekken. Maar, wat zijn het voor licenties en hoe kunt u daar gebruik van maken? We leggen het u graag uit.

Wat zijn tweedehands softwarelicenties?

Een tweedehands Microsoft licentie valt te vergelijken met gebruikte hardware. Met een belangrijk verschil, software slijt niet. De software werkt zoals het hoort, waardoor de nieuwe en gebruikte pakketten in het gebruik gelijk zijn aan elkaar.

Steeds meer MKB-bedrijven maken gebruik van tweedehands softwarelicenties en besparen daarmee aanzienlijk op de kosten. Ze gebruiken licenties voor Volume-gebruik die andere bedrijven al een keer aanschaften. Om daar met 5 - 250 computers gebruik van te maken, waarbij de kosten lager liggen dan bij de nieuw aan te schaffen licenties.

Aan de andere kant werkt de tweedehands Microsoft licentie net als de nieuwe. Het is zelfs bij SNGL-licenties (Single Language) namelijk mogelijk om die gewoon in de taal van uw voorkeur te installeren.

Softtrader Banner Exchange Server Standard & Enterprise

Gebruikte licentie: Microsoft Exchange Server

En benieuwd waarvoor u de gebruikte Microsoft licentie kunt inzetten? Bijvoorbeeld om gebruik te maken van Microsoft Exchange Server. Een kostbaar pakket, als u daar als MKB-organisatie met meerdere gebruikers gebruik van kunt maken.

Tip: kies voor een Volume-licentie voor Exchange Server. U kunt de software dan zonder problemen schalen, zodat u betaalt voor het aantal daadwerkelijke gebruikers.

Met de tweedehands softwarelicenties bespaart u eenvoudig op de kosten, zowel voor Exchange Server als voor andere Microsoft-licenties . Bekijk online het uitgebreide aanbod, om daarmee te besparen op het gebruik van software.

Tweedehands licenties bij Softtrader

We zorgen bij Softtrader voor goedkope zakelijke softwarelicenties. Goedkoper dan wanneer u die nieuw zou kopen, terwijl u er op dezelfde manier gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld met een OLP Volume-licentie, geschikt voor het MKB. Voor 5 - 250 gebruikers, waarbij u afrekent op basis van het daadwerkelijke gebruik.

We vertellen u graag meer over de gebruikte licenties die er beschikbaar zijn. Voor de verschillende softwarepakketten van Microsoft, net als voor andere toepassingen. U kunt online een van de licenties kopen, waarmee we ervoor zorgen dat u daar niet langer hoge kosten voor hoeft te maken.

Meer weten over de tweedehands softwarelicenties van Microsoft of voor andere software? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.