10/23/2020
2 min
0

Tweedehands software te koop: waarom maken bedrijven daar gebruik van?

10/23/2020
2 min
0

Tweedehands software wint snel aan populariteit, zowel bij het MKB als bij grotere organisaties.

Ze kopen goedkopere 2e hands software en betalen bijvoorbeeld minder voor de licenties voor Windows. Tegelijkertijd maken ze op een volledig legale manier gebruik van de software. 100% audit proof, waardoor het een uitstekende zakelijke keuze is. Benieuwd waar de tweedehands software te koop is en hoe u gebruik kunt maken van zo’n gebruikte software licentie? We leggen u uit hoe het MKB en andere organisaties daar gebruik van maken.

Het MKB en grote organisaties

Binnen het bedrijfsleven is het belangrijk om altijd op de kosten te letten, ook bij de aanschaf van software. Licenties voor Microsoft-software lijken misschien bij slechts één aanbieder (Microsoft zelf) beschikbaar, maar dat is gelukkig niet het geval. Er zijn andere retailers beschikbaar, maar interessanter nog is de mogelijkheid van tweedehands software.

De gebruikte software werkt precies op de manier zoals een nieuwe licentie dat zou doen. Er is geen sprake van ‘slijtage’, waardoor een gebruikte licentie net zo waardevol is als een nieuwe. Ondertussen betaalt u daarvoor een lagere prijs, omdat een andere organisatie er al gebruik van maakte. Die besloot om de software licentie weer van de hand te doen, waardoor die via onze online marktplaats beschikbaar is.

Wij zorgen ervoor dat er tweedehands software te koop is, uiteraard op basis van de licentie waar u naar op zoek bent. Afgestemd op het zakelijk gebruik, bijvoorbeeld zoals met een licentie uit het Open License Program van Microsoft.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Eenvoudig besparen op softwarelicenties

We bieden u met de tweedehands software graag de mogelijkheid om eenvoudig te besparen op de software licenties die u als organisatie koopt. Door daar niet langer teveel voor te betalen, maar in plaats daarvan gebruik te maken van de aantrekkelijke kortingen die er beschikbaar zijn. Voor 100% legale software, waar u zonder enig probleem gebruik van kunt maken. De ideale keuze om op de kosten te besparen.

Tweedehands software: MS Exchange en meer

De tweedehands software is beschikbaar voor verschillende licenties, die u online kunt kopen. Gaat het u bijvoorbeeld om MS Exchange of een van de andere licenties voor de software van Microsoft? Wij zorgen ervoor dat u daar online op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Bekijk de tal van licenties die er beschikbaar zijn en ontdek de kortingen, soms tot wel 70%. Om de software een stuk goedkoper te gebruiken, terwijl die precies zo werkt als een nieuwe licentie die u bij Microsoft zelf koopt. Vraag nu hier uw offerte aan!

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.