Tweedehands Microsoft volume licentie: dubbel besparen met software
26 oktober 2020 

Tweedehands Microsoft volume licentie: dubbel besparen met software

Een tweedehands Microsoft Volume licentie kopen? Die biedt de mogelijkheid om dubbel te besparen voor uw organisatie.

Een aantrekkelijke keuze binnen het MKB, en bovendien voor veel grotere organisaties die daar vaker voor kiezen. U bent veel voordeliger uit dan met nieuwe licenties op basis van een bepaald aantal gebruikers. In plaats daarvan profiteert u enerzijds van schaalbaarheid, terwijl u anderzijds gebruik kunt maken van gebruikte licenties. De kosten kunnen daarmee flink omlaag, terwijl u wel netjes blijft voldoen aan de officiële verplichtingen.

Benieuwd hoe u twee keer kunt besparen, door gebruik te maken van een tweedehands Microsoft Volume licentie? U profiteert van twee voordelen:

  • Microsoft Volume licentie: schaalbaar
  • Gebruikte licenties kopen: besparen


Met een Microsoft volume licentie kunt u op een heel schaalbare manier werken. Het is dé manier om Microsoft licenties te kopen. Werkt u nu met 3 medewerkers en worden dat er de komende tijd waarschijnlijk meer? Voorheen gold er een minimum van 5 gebruikers, maar daar is bij de meeste licenties nu geen sprake meer van. Ondertussen heeft u wel de mogelijkheid om het pakket af te stemmen op het aantal gebruikers waarvan sprake is. De software groeit met u mee en krimpt ook weer in, zodat u nooit vastzit aan een dure licentie die u niet meer volledig gebruikt.

pre-owned licentiewindows server 2019 datacenter kopen

Bovenop die besparing dankzij de schaalbaarheid heeft u de mogelijkheid om de licenties een stuk goedkoper aan te schaffen. Hoe dat kan? We bieden u online de mogelijkheid om gebruikte licenties te kopen. Dat betekent een tweedehands Microsoft volume licentie, waarvan de prijs een stuk lager ligt dan wanneer u de nieuwe licenties zou kopen.

Een gebruikte licentie werkt hetzelfde als een nieuwe. Een rechter heeft enige tijd geleden bepaald dat degene die ooit de eeuwigdurende auteursrechten van een licentie heeft gekocht de kans moet hebben om deze door te verkopen. Dat betekent dat u een officiële licentie gebruikt, die wij u online kunnen aanbieden.


Een tweedehands Microsoft Volume licentie kopen en benieuwd waarvoor die beschikbaar is? Dat geldt voor Microsoft Visio en Office, net als wanneer u zoekt naar Windows Server of andere licenties.

Alle gebruikte licenties zijn 100% legaal en daarmee ook netjes audit proof, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het is de ideale keuze om dubbel te besparen, waardoor de licenties van Microsoft eindelijk niet meer zo duur hoeven te zijn.


Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.