10/21/2020
1 min
0

Windows Server 2016 licentie: goedkope tweedehands licenties

10/21/2020
1 min
0

Op zoek naar een goedkope Windows Server 2016? Het is een vraag die we regelmatig krijgen van organisaties en waar we u gelukkig goed bij kunnen helpen. Bent u benieuwd welke versies van Windows Server het beste bij u past?

  • Klik hier voor een overzicht van het licentiemodel.

Steeds meer organisaties ontdekken de mogelijkheid van een tweedehands licentie. Het is een goed alternatief voor de nieuwe licenties, die niet bepaald goedkoop zijn. Met de gebruikte licenties kunt u besparen op de kosten voor het gebruik van Windows Server. Ondertussen is de oplossing natuurlijk volledig legaal en 100% audit-proof. De Server-licentie werkt hetzelfde als een nieuw exemplaar, maar dan zonder de hoge kosten die daarbij horen.

Licentie kopen: tweedehands in plaats van nieuw

Wilt u een licentie kopen en bent u benieuwd hoe dat werkt als u kiest voor tweedehands? Het gaat om bijvoorbeeld een Windows Server 2016 licentie die we inkopen bij een organisatie die daar geen behoefte meer aan heeft. We kopen de licenties in, zodat we die u opnieuw kunnen aanbieden.

Dankzij een gerechtelijke uitspraak is het toegestaan om gekochte licenties te verkopen, en daarna weer te koop aan te bieden. Dat biedt organisaties de mogelijkheid om hun overbodige licenties aan te bieden, waarna wij ze voor u beschikbaar maken.

Softtrader Banner Windows Server Standard & Datacenter

100% audit-proof en legaal

Uiteraard is de licentie voor Windows Server of voor andere zakelijke software volledig audit-proof en helemaal legaal. Op die manier helpen we u graag met een Windows Server 2016 licentie, waar u zich geen zorgen over hoeft te maken. Het is de makkelijkste methode om op de kosten te besparen, zonder dat u daar in de dagelijkse praktijk iets van zal merken. De licenties werken zoals de nieuwe exemplaren, alleen zijn die al een keer eerder door andere (grote) organisaties gebruikt.

Windows Server 2016 licentie en meer

Benieuwd naar de zakelijke licenties die u bij ons kunt kopen, ook buiten Windows Server om? We specialiseren ons in alle licenties die u normaal gesproken op basis van een volumelicentie kunt aanschaffen. Daarvoor betaalt u een lagere prijs dan u gewend bent, waardoor u op de kosten voor IT kunt besparen.

We zijn u graag van dienst met een goedkope tweedehands Windows Server 2016 licentie, net als met gebruikte licenties voor andere zakelijke software. Op die manier maakt u altijd een goede keuze, net als andere grote en kleinere organisaties die hun licenties bij ons kopen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.