10/16/2020
2 min
0

Remote Desktop Services: ontdek de beste Windows Server Licentie met RDS CALs

10/16/2020
2 min
0

Wij zorgen ervoor dat u de juiste licentie koopt, bijvoorbeeld vanuit het complete overzicht met de verschillende varianten Windows server licenties welke er beschikbaar zijn. We houden graag rekening met Remote Desktop Services, waarmee het voor medewerkers mogelijk is om overal en vanaf elk apparaat te werken. Bij Softtrader kunnen wij u precies vertellen wat er mogelijk is en waar u rekening mee dient te houden.

Zoekt u naar een licentie voor Microsoft Server Standard of een van de andere edities? We zetten de mogelijkheden op een rij en helpen u daar een goede keuze uit te maken. Op die manier kunt u heel goedkoop Windows Server 2016 of een andere versie kopen, altijd met een gebruikte licentie die natuurlijk 100% legaal en volledig audit-proof is.

Windows Server licenties: dit zijn de mogelijkheden

Benieuwd naar de Windows Server licenties die er beschikbaar zijn en de mogelijkheden die u daarmee heeft? We leggen u graag uit over de Standard- en Datacenter-edities, bijvoorbeeld op basis van het aantal core-licenties dat u nodig heeft voor iedere fysieke server. Daarnaast kunnen we u uitleggen over Client Access Licenses en External Connector Licenses. Die concepten hebben voor ons geen geheimen, omdat we die leveren aan een groot aantal van onze klanten.

We zetten graag de mogelijkheden oor u op een rij, bijvoorbeeld om een licentie voor Windows Server 2016 te kopen. Daarbij houden we rekening met uw specifieke wensen en kijken we goed naar de licenties die er beschikbaar zijn. Op die manier kiest u de juiste Windows Server licentie, waar u binnen het MKB of de grotere organisatie uitstekend gebruik van kunt maken.

Softtrader Banner Remote Desktop Services

Windows Server 2016 kopen: Standard of andere edities

Wilt u een licentie voor Windows Server 2016 kopen en twijfelt u over de Standard-editie of de andere varianten die er beschikbaar zijn? De Standard-edition is geschikt voor kleine tot gemiddeld-grote organisaties. De Datacenter-edition is geschikt voor virtualisatie op grote schaal, om daar op een meer professionele manier gebruik van te maken binnen een grotere organisatie. De Essentials-edition is er juist voor kleine organisaties met maximaal 25 gebruikers op 50 apparaten. We helpen u graag mee te denken over de juiste keuze, afgestemd op de manier waarop u er binnen de organisatie gebruik van zal maken.

Windows Server licentie: goedkopere keuze

Welk type Windows Server licentie u ook nodig heeft, wij helpen u graag een goedkope keuze te maken. Dat doen we met de gebruikte licenties die u kunt kopen, waardoor u daar automatisch een lagere prijs voor betaalt. Het is de makkelijkste manier om de licentie voor Microsoft Windows Server zo goedkoop mogelijk aan te schaffen. Ondertussen kunt u rekenen op een 100% legale licentie, die bovendien volledig audit-proof is.

Lees hier meer over RDS 2022 (Device CAL en User CAL)

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.