10/23/2020
1 min
0

Licentie Windows Server 2016: wat is er zakelijk beschikbaar?

10/23/2020
1 min
0

Een licentie voor Windows Server 2016 kopen? Het is een belangrijke zakelijke licentie, die op een paar verschillende manieren beschikbaar is. We zorgden eerder al eens voor een overzicht van het licentiemodel, zodat u daar een beter overzicht van krijgt en een goede keuze uit kunt maken.

  • Klik hier voor een overzicht van het licentiemodel

Tip: in plaats van Windows Server 2016 op zoek naar de editie van 2019? Er is sprake van een nieuw licentiemodel. Voortaan betaalt u op basis van een Per Core-model, in plaats van een Per Processor-model.

We zijn uw online specialist voor een goedkope licentie voor Windows Server 2016, net als voor de 2019-editie en andere uitvoeringen van de zakelijke software. Bovendien heeft u de keuze uit Standard, Essentials en Datacenter. Wij zorgen ervoor dat u daar voordelig gebruik van kunt maken, goedkoper dan wanneer u een nieuwe licentie zou aanschaffen.

Standard, Essentials en Datacenter

Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen van de licentie voor Windows Server 2016 die er beschikbaar zijn? Het gaat om:

  • Datacenter
    Dit is de keuze voor hooggevirtualiseerde datacenters en cloudomgevingen. Het vraagt om Windows Server CAL, net als wanneer u gebruik maakt van de Standard-versie.
  • Standard
    De Standard-licentie voor Windows Server is een stuk goedkoper. De 2019-editie is beschikbaar op Core-basis, anders dan voorheen het geval was met de Per Processor-modellen.
  • Essentials
    Op zoek naar een oplossing voor kleine bedrijven met maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten? Dan is een licentie voor Windows Server Essentials waarschijnlijk voldoende om er goed gebruik van te kunnen maken.

Softtrader Banner Windows Server Standard & Datacenter

Licentie voor Windows Server 2016 kopen

Wilt u een licentie voor Windows Server 2016 kopen of zoekt u een andere zakelijke licentie? Wij verkopen gebruikte licenties, die eerder werden gebruikt door andere organisaties. Zij maken daar geen gebruik meer van en hebben daarom besloten om de licentie aan ons te verkopen. Wij kunnen ze op een goedkope manier aanbieden, zodat u daar minder kosten voor maakt.

Het is de makkelijkste en goedkoopste manier om een licentie voor Windows Server aan te schaffen. Uiteraard gaat het om een 100% legale oplossing, die we daardoor zonder problemen online kunnen aanbieden. De oplossing is volledig audit-proof, dankzij een gerechtelijke uitspraak van 2012. Wij zorgen er met onze gebruikte licenties voor bijvoorbeeld Windows Server 2016 en andere edities voor dat u daarvoor niet meer te veel betaalt. Maak op een voordelige manier gebruik van zakelijke software, dankzij een licentie die minder hoeft te kosten dan wanneer u die nieuw zou aanschaffen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.