10/23/2020
1 min
0

Windows Server licentie: tweedehands voor het MKB en andere bedrijven

10/23/2020
1 min
0

Een Windows Server licentie kopen, maar daar niet de bekende hoge prijs voor betalen? Er is een alternatief beschikbaar, dankzij de tweedehands software voor het MKB en voor andere bedrijven. Steeds meer (ook grote) organisaties maken er gebruik van. Om Windows Server te kopen op basis van een licentie, die al door een andere organisatie werd gebruikt.

U heeft op die manier de keuze uit diverse licenties voor Windows Server, bijvoorbeeld editie 2016. We zetten de mogelijkheden online voor u op een rij, zodat u aan de hand daarvan een goede keuze kunt maken. Tot wel 70 procent goedkoper dan de nieuwe licenties en volledig audit proof. Een veilige keuze voor goede kwaliteit, dankzij de licenties zoals u die gewend bent.

Windows Server 2016 en andere licenties

Zoekt u naar een Windows Server 2016 licentie of een van de andere licenties voor dit softwarepakket? U kunt daar gebruik van maken op basis van het Open License Program voor bedrijven. Maximale flexibiliteit en schaalbaarheid, zodat de software eenvoudig met uw organisatie mee kan groeien. Of mee kan krimpen, door de licenties in te perken en bijvoorbeeld een deel daarvan te verkopen.

We zijn uw online marktplaats voor iedere Windows Server licentie. Zodat we die opnieuw kunnen aanbieden aan andere bedrijven en organisaties, die daar op een goedkope manier gebruik van willen maken. Windows Server kopen wordt op die manier een stuk goedkoper, terwijl er gewoon sprake is van een officiële licentie waarmee u iedere audit zonder problemen door kunt komen.

Softtrader Banner Windows Server Standard & Datacenter

Windows Server kopen: goedkoper dan u gewend bent

Wilt u een Windows Server licentie kopen en daarmee besparen op de kosten? Er zijn verschillende licenties voor Windows Server beschikbaar, waar u online op uw gemak een keuze uit kunt maken. En waarover we u bovendien goed kunnen adviseren. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op, dan geven we u graag aan welke licenties er beschikbaar zijn en hoe die aansluiten bij uw bedrijf of MKB-organisatie.

Wij zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij. Aan de hand waarvan u eenvoudig bespaart op de Windows server 2016 licentie. En op de andere licenties waar u gebruik van wilt maken. Tweedehands en gebruikt, al merkt u daar niets van op het moment dat u de licentie activeert en u daar binnen de organisatie mee aan de slag gaat.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.