10/23/2020
1 min
0

Windows Server licentie: de laagste prijs voor Windows Server 2016

10/23/2020
1 min
0

Een Windows Server licentie kopen, maar daar liever niet te veel voor betalen? U heeft de keuze uit verschillende versies. Toch betekent dat ondertussen nog een behoorlijke prijs per licentie, waardoor u veel kosten zal moeten doorberekenen in het werk voor klanten. Andersom kunt u dankzij Microsoft Server 2016 gebruik maken van een aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen, bijvoorbeeld om efficiënter te werken en in minder tijd meer gedaan te krijgen.

Windows Server 2016: vernieuwingen

Met Microsoft Server 2016 kunt u bijvoorbeeld rekenen op verbeteringen van de Win32 Time- en Hyper-V Time-synchronisatieservices. Verder is Nano Server verbeterd en kunt u gebruik maken van nieuwe afgeschermde virtuele machines. Stuk voor stuk updates die een upgrade waard zijn, maar waar aan de andere kant wel een prijskaartje aan hangt.

De Windows Server 2016 prijs ligt relatief hoog, als u daarvoor gebruik maakt van de licenties zoals u die bij Microsoft kunt bestellen. En ook via de verschillende resellers valt er weinig te besparen, waardoor u rekening dient te houden met hoge bedrijfskosten voor de upgrade. Toch is er een mogelijkheid om dat goedkoper te doen, namelijk door gebruik te maken van gebruikte licenties.

Hoge Windows Server 2016 prijs: kan dat goedkoper?

Veel bedrijven vragen zich af of de Windows Server licentie niet goedkoper kan. En het goede nieuws is dat dat inderdaad kan. Sinds een gerechtelijke uitspraak enkele jaren geleden is het officieel toegestaan om softwarelicenties zakelijk door te verkopen. Dat betekent dat organisaties ons hun gebruikte licenties verkopen, waardoor wij die opnieuw aan kunnen bieden en u daar gebruik van kunt maken.

Zo pakt de Windows Server 2016 prijs een stuk lager uit dan u zou verwachten, terwijl u wel gewoon gebruik kunt maken van de officiële licenties. Licenties die 100% legaal zijn en waarmee u zonder problemen door een software-audit heen komt. Met een lagere prijs dan bij Microsoft, zodat u veel kunt besparen op het zakelijk gebruik van de Windows Server licentie.

Softtrader Banner Windows Server Standard & Datacenter

Windows Server licentie: tweedehands

U kunt een tweedehands Windows Server licentie kopen, net als andere licenties voor zakelijke software. Ontdek de mogelijkheden voor Windows Server en andere licenties waar u gebruik van wilt maken, zonder daarvoor te veel te betalen.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.