10/23/2020
2 min
0

Microsoft Volume Licentie: de ideale keuze voor het MKB

10/23/2020
2 min
0

Een Microsoft Volume Licentie kopen? Het is de ideale keuze voor het MKB. Met name dankzij de flexibiliteit, want u kunt gewoon per gebruiker afrekenen. Het is niet nodig om een groot pakket aan te schaffen, waarvoor u teveel zou betalen als u er met minder dan het maximale aantal personen gebruik van maakt.

Dankzij de Microsoft Volume Licenties kunt u betalen per gebruiker, in sommige gevallen zelfs al met minder dan 5 gebruikers. Op die manier stelt Microsoft zich uitermate flexibel op, zodat u efficiënt om kunt gaan met de benodigde licenties voor de software. Bijvoorbeeld voor Microsoft Visio en Microsoft Windows Server.

Tweedehands Microsoft Volume licentie: goedkoper dan origineel

En wilt u nog meer besparen op de licenties voor zakelijke Microsoft software? Dan is een tweedehands Microsoft Volume Licentie een uitstekende keuze. Goedkoper dan het origineel, terwijl u daar 100% legaal gebruik van kunt maken. Zonder problemen tijdens een officiële audit, omdat het officieel is toegestaan om de gebruikte Microsoft licenties te verkopen en dus ook aan te kopen.

Op die manier kunt u dubbel besparen op de kosten voor de software van Microsoft. In eerste instantie dankzij de Microsoft Volume Licentie voor maximale flexibiliteit en efficiëntie. En daarnaast dankzij de goedkope tweedehands software, die verder hetzelfde werkt als nieuwe software licenties.

Gebruikte licenties: kopen en verkopen

Softtrader is uw online marktplaats voor gebruikte licenties. U kunt daar uw gebruikte Microsoft Volume Licentie verkopen of een tweedehands licentie kopen. Die werkt zoals een nieuwe licentie, maar dan zonder de hoge kosten die daarbij komen kijken. Om er voordeliger gebruik van te maken.

De goedkope keuze voor het MKB, zodat u op een betaalbare manier kunt werken met de beste software van Microsoft en andere leveranciers. Volledig legaal en zonder problemen. Wij zorgen er met de tweedehands Microsoft Volume Licentie voor dat de kosten een stuk lager uitvallen dan wanneer u gebruik zou maken van nieuwe licenties. Terwijl ze exact hetzelfde werken, zodat u daar binnen het MKB uitstekend mee uit de voeten kunt.

Softtrader Banner Microsoft Visio 2016, 2019 & 2021

Microsoft Volume Licentie voor Visio en meer

Wilt u één van de licenties kopen of bent u vooral benieuwd naar wat er beschikbaar is? Ontdek de verschillende volume licenties (OLP) die u goedkoop kunt aanschaffen, om zakelijk en binnen het MKB gebruik van te maken.

Of ga specifiek op zoek naar een Microsoft Volume Licentie voor Microsoft Visio. Net als voor Office en Windows Server, zodat u de verschillende licenties op een goedkope manier kunt aanschaffen. En heeft u vragen over de Microsoft Volume Licentie of specifiek over de gebruikte licenties voor de software? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.