10/21/2020
2 min
0

Microsoft licentie kopen: wat is er zakelijk beschikbaar?

10/21/2020
2 min
0

Een Microsoft licentie zakelijk kopen en benieuwd naar wat er beschikbaar is? U heeft de keuze uit drie soorten Microsoft Volume Licenties. Allemaal zakelijk geschikt, bijvoorbeeld om Microsoft Office te kopen aan de hand van een licentie

Wij presenteren u online gebruikte software via Volume Licenties van Microsoft, zodat u daarmee een voordelige keuze maakt. Goedkoper dan de nieuwe licenties, terwijl u daar op dezelfde manier gebruik van kunt maken.

Microsoft Volume Licenties: 3 soorten

Benieuwd naar de licenties die er zakelijk beschikbaar zijn? We zetten 3 soorten voor u op een rij:

  • Open License
  • Open Value
  • Enterprise Agreement

Open License

Open License is het licentieprogramma van Microsoft om een eeuwigdurende licentie aan te schaffen. Er geldt geen vaste geldigheidsduur en u betaalt per licentie. Gedurende de eerste twee jaar kunt u zelf kiezen welke licenties u afneemt en hoeveel dat er zijn. Dit programma is goed geschikt voor het MKB en grotere organisaties.

Open Value

Op zoek naar maximale flexibiliteit voor de Microsoft Volume Licenties waar u gebruik van wilt maken? Dan is Open Value een interessante keuze. U heeft de keuze om licenties te huren of te huurkopen. U betaalt één keer per jaar, op basis van het aantal PC’s in de organisatie die gebruik maken van de licenties. Dankzij een contracttermijn van 3 jaar wordt het makkelijker om de Microsoft licenties te beheren en ontstaan er niet snel verrassingen.

Softtrader Banner Microsoft Office 2016, 2019 & 2021

Enterprise Agreement

De derde mogelijkheid om een Microsoft licentie zakelijk te kopen is de Enterprise Agreement. Deze optie is er voor organisaties met meer dan 250 desktops die een licentie nodig hebben. Er geldt een vaste huurkoopvergoeding voor het aantal werkplekken, die eens per drie jaar wordt afgerekend. Dat voorkomt verrassingen en maakt het gebruik zo makkelijk mogelijk.

De Open License licenties van Microsoft zijn over het algemeen het best geschikt voor het MKB en ook voor grotere organisaties. Niet in de laatste plaats dankzij de tweedehands licenties die er beschikbaar zijn. Gebruikte licenties die organisaties aan ons verkopen. Wij bieden ze weer aan, omdat u daar 100% officieel, legaal en zonder problemen gebruik van kunt maken.

Microsoft licentie kopen: tweedehands is goedkoper

Een Microsoft licentie kopen en daar liever niet te veel voor betalen? Een gebruikte licentie is dan een uitstekende keuze, bijvoorbeeld voor Microsoft Visio. U betaalt een scherpe prijs, die flink lager ligt dan de prijs voor een nieuwe licentie.

De gebruikte licenties voor Microsoft producten zijn volledig audit proof en volkomen legaal. Het enige verschil is de lagere prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een Microsoft licentie kopen en daar graag een offerte voor ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Neem voor meer informatie over welke Microsoft-software en welke licenties het beste bij u passen contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.